Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΘΕΑΤΡΟ » Dolce Vita Music Show στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη»
Dolce Vita  Music Show στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου  «Μελίνα Μερκούρη»

Dolce Vita Music Show στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη»

Το “Dolce Vita” Music Show, στο πλαίσιο της Καλοκαιρινής του περιοδείας κάνει στάση την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου Θερινό « Μερκούρη».

Μια μουσική στις ηλιόλουστες ακτές της Μεσογείου, δροσερή και μεθυστική σαν καλοκαιρινό κοκτέιλ! Μια μουσική παράσταση με άρωμα από γαλλική φινέτσα, ιταλική φλόγα, ισπανικό και έντονο μπρίο που συνδέει τόπους και εποχές με μια κοσμοπολίτικη διάθεση. Μια πολύχρωμη μουσική βεντάλια από πολλά είδη γνωστών και αγαπημένων τραγουδιών που καλεί τον κόσμο να τραγουδήσει, να χορέψει και να απολαύσει την παράσταση με την ψυχή του!

Ο πολυτάλαντος Παναγιώτης Πετράκης, γνωστός σε όλους για τις εξαιρετικές ικανότητες στο μιούζικαλ- και όχι μόνο -συναντά στην σκηνή την μαγευτική performer Τίνα Αλεξοπούλου και τον ξεχωριστό τενόρο Κώστα Μπουγιώτη σε μια μουσικοχορευτική παράσταση αξιώσεων. Οι ρυθμοί του τσα-τσα, του μάμπο, της σάμπα, του τάγκο, αναμειγνύονται αρμονικά με υπέροχες, ελληνικές και διεθνείς κλασσικές μελωδίες από το μιούζικαλ, τα παλιά 45άρια, τις ελληνικές κινηματογραφικές επιτυχίες ακόμα και την οπερέτα και τις καντσονέτες, σε ένα μουσικό μπλέντερ με ευφάνταστες ενορχηστρώσεις από τον νσταντίνο Παγιάτη.

Ερμηνεύουν:
Παναγιώτης Πετράκης, Τίνα Αλεξοπούλου, Κώστας Μπουγιώτης
Ενορχηστρώσεις/Διεύθυνση Ορχήστρας: νσταντίνος Παγιάτης
Συμμετέχει 5μελής ορχήστρα

Παρ:LifeWorks Productions
Φωτογραφίες: Ανδρέας Σμαραγδής

Είσοδος:
12€ (ενική),
10€ (Προπώληση),
9€ (Προπώληση – Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων),
8€ (Φοιτητικό/Ανέργων/Παιδικό/ΟΑ/ΑΜΕΑ)

Προπώληση Εισιτηρίων Viva.gr
https://www.viva.gr/tickets/music/periodeia/dolce-vita/

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση