Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΘΕΑΤΡΟ » Απεβίωσε ο Κώστας Βουτσάς
Απεβίωσε ο Κώστας Βουτσάς

Απεβίωσε ο Κώστας Βουτσάς

Με τον παιχνιδιάρικo χαρακτήρα του, την ανάλαφρη διάθεσή του, το πληθωρικό και μπριόζικο παίξιμό του, οι ερμηνείες του Κώστα Βουτσά αποτελούσαν εγγύηση γέλιου και αγαπήθηκαν όσο λίγες από το ελληνικό κοινό.

Τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε προτα με την του και νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο «Αττικόν».

Σύμφωνα με του νοσοκομείου, ο στις 7 Φεβρουαρίου παρουσίασε συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού και επιβάρυνσης της καρδιακής και της αναπνευστικής του λειτουργίας και μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν του , ο αγαπημένος ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή στις 02.24 τα ξημερώματα:«Ο εισήχθη στο Π..Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» στις 7 Φεβρουαρίου 2020 με λοίμωξη του αναπνευστικού και σημαντική καρδιακή και αναπνευστική δυσλειτουργία, που οδήγησαν σε διασωλήνωση και εισαγωγή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ετέθη σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και της νεφρικής λειτουργίας. Η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε αρχικά αλλά την 24η Φεβρουάριου το βράδυ παρουσίασε σημαντική επιδείνωση, που εξελίχθηκε σε πολυοργανική ανεπάρκεια και πάρα τις γενόμενες θεραπευτικές παρεμβάσεις, στις 26/02/2020 στις 02:24.»

Πηγή: news247.gr
"Αλιεύοντας" την είδηση