Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΘΕΑΤΡΟ » «13+1 Ιστορίες» από την Πειραματική Σκηνή
«13+1 Ιστορίες» από την Πειραματική Σκηνή

«13+1 Ιστορίες» από την Πειραματική Σκηνή

Πρεμιέρ την Πρασκευή στις 13 Μαΐου κάνει η νέα θεατρική παραγωγή της Πειραματικής Σκηνής. Πρόκειται για το «13+1 Ιστορίες» που θα παρουσιαστεί από τους μαθητές του τμήματος των Βιωματικών Σεμιναρίων.

Το «13+1 Ιστορίες» είναι δεκατέσσερα αυτόνομα κείμενα που επιλέχθηκαν από όλους τους αυτοσχεδιασμούς που έγιναν όλη την χρονιά.

Μία κυρία που επισκέπτεται για πρώτη φορά μια ψυχοθεραπεύτρια-σύμβουλο γάμου, μια διαθήκη που ανοίγεται από την συμβολαιογράφο και οι αντιδράσεις των συγγενών, ένας καθώς πρέπει κύριος που εξομολογείται το πρόβλημα που έχει με το γιό του, μια προξενήτρα και η σύγκρουση με τον πατέρα της νύφης, η γραφειοκρατία σε μια δημόσια υπηρεσία, η επίδειξη ενός πίνακα ζωγραφικής από μια κυρία σε μία φίλη της, τα προβλήματα και οι σχέση μιας μάνας με την κόρη της, απλά μαθήματα των γονιών σε δύο νέους που σκέφτονται να παντρευτούν, ένα τυχαίο ατύχημα, τι μπορεί να συμβαίνει σε ένα κελί μιας ψυχς κλινικής, οι σκέψεις ενός παντρεμένου ζευγαριού, οι ρακοσυλλέκτες και ποιος μπορεί να τους παρακολουθεί, δύο μεσήλικες μιλούν για την σεξουαλική τους ζωή και ένα απρόοπτο συμβάν σε ένα .

Καταστάσεις απίστευτες αλλά ταυτόχρονα τόσο αληθινές, κομμάτι της καθημερινότητας και της ζωής, συνθέτουν ένα απρόβλεπτο και διασκεδαστικό παζλ με ανατροπές και εκπληκτικές κωμικές καταστάσεις.

Το έργο θα παρουσιαστεί σε σκηνοθεσία Δημήτρη Πανταζή, σκηνικά Χριστίνας Δημητρίου, κοστούμια Χαρούλα ικολάου, μουσική επιμέλεια Στράτου Μεγκέ, φωτισμούς Δημήτρη Δημητριάδη, φωτογραφίες Αλκιβιάδη Μαρούγκα.

Παίζουν οι ηθοποιοί με σειρά εμφάνισης: Άννα-Μαρία Παναγιωτάκη, Παναγιώτα Δούκα,
Ευαγγελία Χαρίτου, Χρύσα Φώτη, Γεωργία στούλα, Στράτος Μεγκές, Θράσος Χαλκιάς, Αποστολία Καλυβιώτη, Κυριακή Παπαζήση, Βασιλική Τσίτσα, Χαρούλα ικολάου, Ζωή Τσιάμη, Συνοδή Φουκαλά, Αγγέλα Γιωτάκη, έκτακτη συμμετοχή Τάκης Ρεζάν.

Το έργο θα παρουσιαστεί για έξη μόνο παραστάσεις και συγκεκριμένα:Παρασκευή 13, Σάββατο 14, Κυριακή 15, και Παρασκευή 20, Σάββατο 21, Κυριακή 22 Μαΐου, στο Θέατρο Πειραματικής Σκηνής (Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας) στις 9.00 μ. μ.

Η πώληση εισιτηρίων θα γίνεται μια ώρα πριν την παράσταση στο του Θεάτρου. Γενική είσοδος 5€.

Τηλέφωνο για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων: 6944388045

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση