Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΘΕΑΤΡΟ » «13+1 Ιστορίες» από την Πειραματική Σκηνή
«13+1 Ιστορίες» από την Πειραματική Σκηνή

«13+1 Ιστορίες» από την Πειραματική Σκηνή

Πρεμιέρα την Παρασκευή στις 13 Μαΐου κάνει η νέα θεατρική παραγωγή της Πειραματικής Σκηνής. Πρόκειται για το έργο «13+1 Ιστορίες» που θα παρουσιαστεί από τους ές του τμήματος των Βιωματικών Σεμιναρίων.

Το έργο «13+1 Ιστορίες» είναι δεκατέσσερα αυτόνομα κείμενα που επιλέχθηκαν από όλους τους αυτοσχεδιασμούς που έγιναν όλη την χρονιά.

Μία κυρία που επισκέπτεται για πρώτη φορά μια ψυχοθεραπεύτρια-σύμβουλο γάμου, μια διαθήκη που ανοίγεται από την συμβολαιογράφο και οι αντιδράσεις των συγγενών, ένας καθώς πρέπει κύριος που εξομολογείται το πρόβλημα που έχει με το γιό του, μια προξενήτρα και η με τον πατέρα της νύφης, η γραφειοκρατία σε μια δημόσια υπηρεσία, η επίδειξη ενός πίνακα ς από μια κυρία σε μία φίλη της, τα προβλήματα και οι σχέση μιας μάνας με την κόρη της, απλά μαθήματα των γονιών σε δύο νέους που σκέφτονται να παντρευτούν, ένα τυχαίο , τι μπορεί να συμβαίνει σε ένα κελί μιας ψυχς ς, οι σκέψεις ενός παντρεμένου ζευγαριού, οι ρακοσυλλέκτες και ποιος μπορεί να τους παρακολουθεί, δύο μεσήλικες μιλούν για την ουαλική τους ζωή και ένα απρόοπτο συμβάν σε ένα .

Καταστάσεις απίστευτες αλλά ταυτόχρονα τόσο αληθινές, κομμάτι της καθημερινότητας και της ζωής, συνθέτουν ένα απρόβλεπτο και διασκεδαστικό παζλ με ανατροπές και εκπληκτικές κωμικές καταστάσεις.

Το έργο θα παρουσιαστεί σε σκηνοθεσία Δημήτρη Πανταζή, σκηνικά Χριστίνας Δημητρίου, κοστούμια Χαρούλα Νικολάου, μουσική Στράτου Μεγκέ, φωτισμούς Δημήτρη Δημητριάδη, φωτογραφίες Αλκιβιάδη Μαρούγκα.

Παίζουν οι ηθοποιοί με σειρά εμφάνισης: Άννα-Μαρία Παναγιωτάκη, Παναγιώτα Δούκα,
Ευαγγελία Χαρίτου, Χρύσα Φώτη, Γεωργία Κωστούλα, Στράτος Μεγκές, Θράσος Χαλκιάς, Αποστολία Καλυβιώτη, Κυριακή Παπαζήση, Βασιλική Τσίτσα, Χαρούλα Νικολάου, Ζωή Τσιάμη, Συνοδή Φουκαλά, Αγγέλα Γιωτάκη, έκτακτη συμμετοχή Τάκης Ρεζάν.

Το έργο θα παρουσιαστεί για έξη μόνο παραστάσεις και συγκεκριμένα:Παρασκευή 13, Σάββατο 14, Κυριακή 15, και Παρασκευή 20, Σάββατο 21, Κυριακή 22 Μαΐου, στο Θέατρο Πειραματικής Σκηνής (Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας) στις 9.00 μ. μ.

Η πώληση εισιτηρίων θα γίνεται μια ώρα πριν την στο ταμείο του Θεάτρου. Γενική είσοδος 5€.

Τηλέφωνο για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων: 6944388045

"Αλιεύοντας" την είδηση