Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΘΕΑΤΡΟ » Θεατρική παράσταση για το Γηροκομείο από την ΣΤ τάξη του 20ου Δημοτικού Σχολείου
Θεατρική παράσταση για το Γηροκομείο από την ΣΤ τάξη του 20ου Δημοτικού Σχολείου

Θεατρική παράσταση για το Γηροκομείο από την ΣΤ τάξη του 20ου Δημοτικού Σχολείου

Μια μεγάλη και ζεστή αγκαλιά ανοίγουν οι μικροί και μαθήτριες του 20ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου στους φιλοξενούμενους στο Βόλου. Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και του Συλλόγου Διδασκόντων διοργανώνουν την ερχόμενη Κυριακή 5 Απριλίου στις 11.30π.μ. στο Κινηματοθέατρο “Αχίλλειο” μεγάλη εκδήλωση η οποία θα περιλαμβάνει θεατρική παράσταση με τίτλο “Μικρός λαός και πολεμά”, καθώς και ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας από τη χορωδία του σχολείου. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα δοθούν εξ' ολοκλήρου στο Βόλου την ίδια μέρα.

Οι μικροί μ' αυτόν τον τρόπο θέλουν να στείλουν μηνύματα ς και σεβασμού προς τους ανθρώπους της Τρίτης ηλικίας και να συνδράμουν ταυτόχρονα με τις μικρές τους δυνάμεις στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει η διοίκηση του Γηροκομείου για την επιβίωση του ιδρύματος της πόλης μας.

Στην προσπάθειά τους αυτή, έχουν κοντά τους άξιους συμπαραστάτες τους δασκάλους τους, τους γονείς τους, όπως επίσης τον Μουσικό οίκο Κεχαΐδη, τον πρόεδρο του Γηροκομείου κ. Παύλο Πάνο και τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου που παραχώρησε την αίθουσα του κινηματοθέατρου “”.

Την παράσταση έγραψε και σκηνοθέτησε η της Στ' τάξης κ. Ελευθερία Γερακάρη,  τη μουσική επένδυση έχει ο μουσικός του σχολείου κ. Νίκος Παπαθανασίου, ενώ υπεύθυνος του χορού είναι ο φυσικής αγωγής κ. Μάκης Μαυρομμάτης.

Επίσης, τη χορωδία με μαθητές και μαθήτριες απ' όλες τις τάξεις του σχολείου που θα απαγγείλει ύμνους και εγκώμια της Μεγάλης Εβδομάδας θα διευθύνει αφιλοκερδώς ο κ. Στάθης Γραμμένος.

Στην παράσταση “Μικρός λαός και πολεμά” συμμετέχουν:

Οι μαθήτριες και οι μαθητές της Στ' τάξης κατ' αλφαβητική σειρά: Αποστολάκης Αλέξανδρος, Αποστολάκης Νικόλας, Βελάνης Στέργιος, Γκόγκα Ρομέο, Γέρμανου Βίβιαν, Γραμμένου , Διβάνη Ευαγγελία, Ιωνάς Αντρέας, Κασάπι Χρήστος, Κατσαντώνη Νικολέτα, Κοσμάτου Ανθή, Μακρή Άννα, Μπατζιάκας Βασίλης, Μπράμι Φράντσι, Νταμπαλέτζιος Δημήτρης, Ξυνομπίτη Αρετή, Ξυνομπίτη Θεοδώρα, Πίννας Απόστολος, Πλακαρός Απόστολος, Τσαρτσάλης Νίκος, Φελεμέγκας Αλκιβιάδης, Χαβδούλας Κωνσταντίνος.

Οι μαθήτριες της Ε' τάξης: Γιασλακιώτη Μαρία-Κατερίνα, Νικολιάδη Βασιλική, Οικονομίδη Μαριφύλη.

Οι μαθήτριες της Δ' τάξης: Ζωγράφου Ελισάβετ, Κασιούρα Βασιλική, Μουστάκα Μαριτίνη, Καρτάλη Ραφαέλα, Φόβου Βάσια.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση