Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Τέσσερα Μουσικά και ένα Χορευτικό Σύνολο από την IMΔ
Τέσσερα Μουσικά και ένα Χορευτικό Σύνολο από την IMΔ

Τέσσερα Μουσικά και ένα Χορευτικό Σύνολο από την IMΔ

Τέσσερα Μουσικά Σύνολα συνέστησε η Ιερά Μητρόπολη και Αλμυρού, αναγνωρίζοντας την αξία της ς τέχνης, με σκοπό την της ς παιδείας σε νέους και ενήλικες.

Το πρώτο Μουσικό Σύνολο είναι η «Παιδική Χορωδία», στην οποία μπορούν να ενταχθούν ηλικίας 7 έως 11 ετών και να συμμετέχουν στις πρόβες που θα πραγματοποιούνται σε εβδομαδιαία βάση από τις 12.00 έως τη 1.00 μ. στο Πν. Κέντρο (Κ. Καρτάλη – Ανθ. αζή).

Το δεύτερο Μουσικό Σύνολο είναι η «Νεανική Χορωδία» αγοριών και κοριτσιών, ηλικίας 12 έως 18 ετών. Τα μαθήματα θα λαμβάνουν χ στο Πν. Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως κάθε Σάββατο από τη 1.00 έως τις 2.00 μ.

Το τρίτο Μουσικό Σύνολο είναι η Χορωδία «Ενηλίκων Παραδοσιακής Μουσικής» και απευθύνεται σε και που αγαπούν την Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική και επιθυμούν, κάθε Τρίτη από τις 7.30 έως τις 8.30 μ.μ., να συμμετέχουν στις πρόβες της Χορωδίας στο Πν. Κέντρο.

Το τέταρτο Μουσικό Σύνολο είναι το «Έντεχνο Τμήμα Ενηλίκων Χορωδιακής Μουσικής», το οποίο θα προσελκύσει όσους αγαπούν την έντεχνη χορωδιακή μουσική και θα συναντιούνται κάθε Τρίτη από τις 8.30 έως τις 9.30 μ.μ. στο Πν. Κέντρο.

Χοράρχης και στα τέσσερα Μουσικά Σύνολα της Ιεράς Μητροπόλεως θα είναι η καταξιωμένη Μουσικός Μαριάννα Σαμαρτζή.

      Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται καθημερινά στο Βιβλιοπωλείο «Λύχνος», ενώ πληροφορίες μπορεί κάθε  ενδιαφερόμενος να λαμβάνει από τον π. αβριήλ  Βοϊτσέσκου, στο τηλ.  6979096414. Ο Αγιασμός Ενάρξεως των μαθημάτων της Παιδικής και της  Νεανικής Χορωδίας θα  πραγματοποιηθεί το  Σάββατο 17  Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι, στο  Πν.  Κέντρο.

Επίσης, τα τελευταία χρόνια στην Ιερά Μητρόπολη έχει δημιουργηθεί ένα χορευτικό σχήμα το οποίο αποτελείται από κυρίες με σκοπό την εκμάθηση παραδοσιακών χορών και την διατήρηση της παραδόσεως του τόπου μας. Το παραπάνω σχήμα θα λειτουργήσει και φέτος στο Πν. Κέντρο. Η έναρξη και ο Αγιασμός θα γίνουν την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου στις 6.00 μ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στην κ. Αικατερίνη Γκανέτσα, στα τηλ. 24210 83987, 6980266931.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση