Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » Συνεχίζεται ο κύκλος δωρεάν ξεναγήσεων στη Μαγνησία
Συνεχίζεται ο κύκλος δωρεάν ξεναγήσεων στη Μαγνησία

Συνεχίζεται ο κύκλος δωρεάν ξεναγήσεων στη Μαγνησία

Στο «Αθνσάκειο Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου» και τους αρχαιολογικούς χώρους του νομού

Συνεχίζεται ο κύκλος δωρεάν ξεναγήσεων στο «Αθανασάκειο Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου» και άλλους αρχαιολογικούς χώρους του νομού, που ξεκίνησε, με πρωτοβουλία του Σωματείου «Φίλοι Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου και Αρχαιολογικών Χώρων ς και Β. Σποράδων», σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων ς και την Δ. Βόλου.

Στο πλαίσιο αυτό, τα μέλη του Δ.Σ. των «Φίλων Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου και Αρχαιολογικών Χώρων Μαγνησίας και Β. Σποράδων», προτείνουν στους μαθητές και τους γονείς, ένα κύκλο ξεναγήσεων τόσο στο Μουσείο Βόλου, όσο και σε άλλους αρχαιολογικούς χώρους, χωρίς καμία απολύτως οικονομική συνδρομή απ΄τους συμμετέχοντες.

Από το Υπουργείο Πολιτισμού, ισχύει η ελεύθερη πρόσβαση στο ευρύ κοινό στα Μουσεία, κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα από οέμβριο έως Μάρτιο.

Η ξεναγός- υποψήφια διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και μέλος του σωματείου  Μελίνα Κωστίδη, ξεναγεί τους ενδιαφερόμενους, ενώ η συνέχεια του κύκλου, θα γίνει αυτή την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019, με ξενάγηση στο «Αθανασάκειο Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου» (και εάν το επιτρέπει ο και στις δύο πλινθόκτιστες στο πάρκο του Αναύρου), όπου όσα από τα μέλη των Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων, γονείς, κηδεμόνες, εκπαιδευτικοί, μαθητές, αλλά και όσοι άλλοι ενδιαφέρονται, θα πρέπει να δηλώσουν την συμμετοχή τους το συντομότερο δυνατό στην Ένωση Γονέων και συγκεκριμένα, στην έφορο του Δ.Σ.  Λιάνα Πασχούδη στο τηλ. 6977070414 και στο lianapashoudi@yahoo.gr.

Η συνάντηση θα γίνει στις 10.45 το πρωί της Κυριακής, στο χώρο της εσωτερικής εισόδου του Μουσείου, ώστε στις 11.00 το πρωί  να ξεκινήσει η ξενάγηση.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση