Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Συνδιοργάνωση διαδικτυακού διεθνούς συνεδρίου με θέμα «Ελληνική Λαϊκή Τέχνη»
Συνδιοργάνωση διαδικτυακού διεθνούς συνεδρίου με θέμα «Ελληνική Λαϊκή Τέχνη»

Συνδιοργάνωση διαδικτυακού διεθνούς συνεδρίου με θέμα «Ελληνική Λαϊκή Τέχνη»

Η συνδιοργάνωση του διαδικτυακού διεθνούς επιστημονικού συνεδρίου με θέμα «Ελληνική Λαϊκή Τέχνη», ήταν το κύριο θέμα συνάντησης, του μητροπολίτη Δημητριάδος και προέδρου της «Μαγνήτων Κιβωτός» Ιγνατίου και του γενικού γραμματέα του Δ.Σ. της «Μαγνήτων Κιβωτός»  Ν. Τσιούκα, με την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, στο γραφείο της, στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας.

Ο επίσκοπος πρότεινε στην αντιπεριφερειάρχη να συνδιοργανώσουν από κοινού, Περιφέρεια Θεσσαλίας και Μαγνήτων Κιβωτός, το διεθνές αυτό επιστημονικό συνέδριο, από τις 25 έως τις 27 Σεπτεμβρίου, διαδικτυακά, τηρώντας τα μέτρα προστασίας του Covid-19 και σεβόμενοι απόλυτα τις οδηγίες της κυβέρνησης και των ειδικών για την αποφυγή συνωστισμού.

Η αντιπεριφερειάρχης έκανε δεκτό το αίτημα, τονίζοντας ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα στηρίξει έμπρακτα το διαδικτυακό διεθνές επιστημονικό συνέδριο και τις επόμενες ημέρες θα συζητηθούν όλες οι λεπτομέρειες για την άψογη διεξαγωγή του.

Το συνέδριο θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Μαγνησιώτη λαογράφου Κίτσου Μακρή και θα συμμετέχουν διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι επιστήμονες και μελετητές της λαϊκής τέχνης.

 

 

 

 

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Άστατος καιρός στη Θεσσαλία - https://t.co/2JQBRoy95c -

  • Ερώτηση Κατερίνας Παπανάτσιου προς τον υπ. Υγείας για τον αριθμό ειδικευμένων ιατρών στο ΓΝ Βόλου… - https://t.co/KSX6IVcUtV -

  • Χωρίς επιβάρυνση η ατμόσφαιρα στον Βόλο - https://t.co/D9NMfDNscG -

"Αλιεύοντας" την είδηση