Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » Συνδιοργάνωση διαδικτυακού διεθνούς συνεδρίου με θέμα «Ελληνική Λαϊκή Τέχνη»
Συνδιοργάνωση διαδικτυακού διεθνούς συνεδρίου με θέμα «Ελληνική Λαϊκή Τέχνη»

Συνδιοργάνωση διαδικτυακού διεθνούς συνεδρίου με θέμα «Ελληνική Λαϊκή Τέχνη»

Η συνδιοργάνωση του διδικτυκού διεθνούς επιστημονικού συνεδρίου με θέμα «Ελληνική Λαϊκή Τέχνη», ήταν το κύριο θέμα συνάντησης, του μητροπολίτη Δημητριάδος και προέδρου της «Μαγνήτων Κιβωτός» Ιγνατίου και του γενικού γραμματέα του Δ.Σ. της «Μαγνήτων Κιβωτός»  Ν. Τσιούκα, με την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων , στο γραφείο της, στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας.

Ο επίσκοπος πρότεινε στην αντιπεριφερειάρχη να συνδιοργανώσουν από κοινού, Περιφέρεια ς και Μαγνήτων Κιβωτός, το διεθνές αυτό επιστημονικό , από τις 25 έως τις 27 Σεπτεμβρίου, διαδικτυακά, τηρώντας τα προστασίας του -19 και σεβόμενοι απόλυτα τις οδηγίες της κυβέρνησης και των ειδικών για την αποφυγή συνωστισμού.

Η αντιπεριφερειάρχης έκανε δεκτό το αίτημα, τονίζοντας ότι η Περιφέρεια ς θα στηρίξει έμπρακτα το διαδικτυακό διεθνές επιστημονικό και τις επόμενες ημέρες θα συζητηθούν όλες οι λεπτομέρειες για την άψογη διεξαγωγή του.

Το συνέδριο θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Μαγνησιώτη λαογράφου Κίτσου Μακρή και θα συμμετέχουν διακεκριμένοι και ξένοι επιστήμονες και μελετητές της λαϊκής τέχνης.

 

 

 

 

 

 

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση