Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » Συγκέντρωση βιβλίων συγγραφέων στην αίθουσα του Γηροκομείου Βόλου
Συγκέντρωση βιβλίων  συγγραφέων στην αίθουσα του Γηροκομείου Βόλου

Συγκέντρωση βιβλίων συγγραφέων στην αίθουσα του Γηροκομείου Βόλου

Από αύριο και ως την Παρασκευή θα συγκεντρώνονται τα βιβλία των συγγραφέων που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να λάβουν μέρος στην 1η Έκθεση Μαγνησιώτικου Βιβλίου που διοργανώνει το Κέντρο Βιβλίου Μαγνησιωτών Συγγραφέων (ΚΕΒΙΜΑΣΥ) σε συνεργασία με το Εργαστήριο Λόγου και Πολιτισμού (Κατεύθυνση Λογοτεχνίας και Παιδικού βιβλίου) Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, τον Δήμο Βόλου, τη ΜΑΓΝΗΤΩΝ ΚΙΒΩΤΟ για τη διάσωση του πολιτιστικού αποθέματος, την Εταιρεία Θεσσαλικών Ερευνών, το Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ν. Μαγνησίας, τα ΓΑΚ. Αρχεία Ν. Μαγνησίας και το Λύκειο Ελληνίδων Βόλου.

Η Έκθεση τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Χορηγός επικοινωνίας ΕΡΤ Βόλου.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στη μεγάλη αίθουσα εκθέσεων και εκδηλώσεων του Γηροκομείου Βόλου (Κοραή – Ιάσονος – Αργοναυτών).

· Τα 1 – 5 βιβλία οφείλει να τα φέρει ο συγγραφέας ή άλλο πρόσωπο στον χώρο της έκθεσης απόγευμα 5-8 μ.μ., στις 19, 20 και 21 Οκτωβρίου (Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή).

· Α. Η καθαυτή Έκθεση διαρκεί από Δευτέρα 24 Οκτωβρίου έως Παρασκευή 30 Οκτωβρίου.

· Β. Τα βιβλία, περιοδικά, πρακτικά ημερίδων κ.λπ, ημερολόγια θα είναι μόνο προς έκθεση στο κοινό, όχι προς πώληση.

· Γ. Όποιος/α επιθυμεί στο τέλος της έκθεσης να λάβει πίσω κάποιο από τα βιβλία του, πρέπει να φροντίσει να έλθει να τα πάρει ο ίδιος ή κάποιος γνωστός του στη λήξη της έκθεσης.

· Οι συγγραφείς θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι αν δεν αποσύρουν τα βιβλία τους την ημέρα που έχει οριστεί, αυτά θα μείνουν για το bazaar. Βέβαια, αν θέλουν, μπορούν στη θέση αυτών που θα αποσύρουν να φέρουν για το bazaar άλλα, ως 5, βιβλία τους.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη 25 Οκτωβρίου, ώρα 7.00μ.μ., στο κινηματοθέατρο Αχίλλειο θα γίνει
παρουσίαση των Βολιωτών συγγραφέων για παιδιά που πρωτοεμφανίστηκαν την τελευταία πενταετία.
Αυτοί είναι:Αισώπου Μάρω, Αποστολάκη Γιολίνα, Αρφέ Μαρία, Βασιλείου Φωτεινή, Βουλάγκας Αθανάσιος, Ζαράρης Λάσκαρης, Καλαμποκά Ουρανία, Καλλές Ηλίας, Καπανιάρης Αλέξανδρος, Καρακασίδης Θεόδωρος, Λαμπαδάρη Σταυρίνα, Μουλά Λεμονιά, Μπασιούκα Αθηνά, Νίκας Κώστας, Νταβλαμάνου Έλενα, Παπαδήμος Σταμάτης, Παπαδόπουλος Στέφανος, Παπαθανασίου Βαλάντης, Σδρόλια Αντιγόνη, Σκρίμπα Χρυσή-Μαρία, Τσαλαβρέτα Ευαγγελία, Τσιμπλούλης Γεράσιμος.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση