Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » Συγκέντρωση βιβλίων συγγραφέων στην αίθουσα του Γηροκομείου Βόλου
Συγκέντρωση βιβλίων  συγγραφέων στην αίθουσα του Γηροκομείου Βόλου

Συγκέντρωση βιβλίων συγγραφέων στην αίθουσα του Γηροκομείου Βόλου

Από αύριο και ως την Παρασκευή θα συγκεντρώνονται τα βιβλία των συγγραφέων που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να λάβουν μέρος στην 1η Έκθεση Μαγνησιώτικου Βιβλίου που διοργανώνει το Κέντρο Βιβλίου Μαγνησιωτών Συγγραφέων (ΚΕΒΥ) σε συνεργασία με το Εργαστήριο Λόγου και Πολιτισμού (Κατεύθυνση Λογοτεχνίας και Παιδικού βιβλίου) Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, τον , τη ΜΑΓΗΤΩΝ ΚΙΒΩΤΟ για τη διάσωση του πολιτιστικού αποθέματος, την Εταιρεία Θεσσαλικών Ερευνών, το Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ν. Μαγνησίας, τα ΓΑΚ. Αρχεία Ν. Μαγνησίας και το Ελληνίδων Βόλου.

Η Έκθεση τελεί υπό την Αιγίδα της ς Θεσσαλίας. Χορηγός επικοινωνίας ΕΡΤ Βόλου.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στη μεγάλη αίθουσα εκθέσεων και εκδηλώσεων του (Κοραή – Ιάσονος – ).

· Τα 1 – 5 βιβλία οφείλει να τα φέρει ο ή άλλο πρόσωπο στον χώρο της έκθεσης απόγευμα 5-8 μ.μ., στις 19, 20 και 21 Οκτωβρίου (Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή).

· Α. Η καθαυτή Έκθεση διαρκεί από Δευτέρα 24 Οκτωβρίου έως Παρασκευή 30 Οκτωβρίου.

· Β. Τα βιβλία, περιοδικά, πρακτικά ημερίδων κ.λπ, ημερολόγια θα είναι μόνο προς έκθεση στο κοινό, όχι προς πώληση.

· Γ. Όποιος/α επιθυμεί στο τέλος της έκθεσης να λάβει πίσω κάποιο από τα βιβλία του, πρέπει να φροντίσει να έλθει να τα πάρει ο ίδιος ή κάποιος γνωστός του στη λήξη της έκθεσης.

· Οι θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι αν δεν αποσύρουν τα βιβλία τους την ημέρα που έχει οριστεί, αυτά θα μείνουν για το bazaar. Βέβαια, αν θέλουν, μπορούν στη θέση αυτών που θα αποσύρουν να φέρουν για το bazaar άλλα, ως 5, βιβλία τους.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη 25 Οκτωβρίου, 7.00μ.μ., στο κινηματοθέατρο Αχίλλειο θα γίνει
παρουσίαση των Βολιωτών συγγραφέων για παιδιά που πρωτοεμφανίστηκαν την τελευταία πενταετία.
Αυτοί είναι:Αισώπου Μάρω, Αποστολάκη Γιολίνα, Αρφέ Μαρία, Βασιλείου Φωτεινή, Βουλάγκας Αθανάσιος, Ζαράρης Λάσκαρης, Καλαμποκά Ουρανία, Καλλές Ηλίας, Καπανιάρης Αλέξανδρος, Καρακασίδης Θεόδωρος, Λαμπαδάρη Σταυρίνα, Μουλά Λεμονιά, Μπασιούκα Αθηνά, Νίκας Κώστας, Νταβλαμάνου Έλενα, Παπαδήμος Σταμάτης, Παπαδόπουλος Στέφανος, Παπαθανασίου Βαλάντης, Σδρόλια Αντιγόνη, Σκρίμπα Χρυσή-Μαρία, Τσαλαβρέτα Ευαγγελία, Τσιμπλούλης Γεράσιμος.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση