Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » Συγκέντρωση εργο-βιογραφικών στοιχείων Μαγνησιωτών συγγραφέων
Συγκέντρωση εργο-βιογραφικών στοιχείων Μαγνησιωτών συγγραφέων

Συγκέντρωση εργο-βιογραφικών στοιχείων Μαγνησιωτών συγγραφέων

Το Κέντρο Βιβλίου Μαγνησιωτών συγγραφέων (ΚΕΒΙΜΑΣΥ) έχει αποφασίσει, μετά από πολύμηνες συζητήσεις και προβληματισμούς, να προβεί στην έκδοση  μιας  Ανθολογίας  εν ζωή συγγραφέων του Νομού , που θα απεικονίζει μια πρώτη καταγραφή του σύγχρονου πνευματικού κόσμου της περιοχής.

Χωρίς εξαιρέσεις και αποκλεισμούς θα περιλαμβάνει  όλους όσοι ασχολούνται με τα γράμματα και την , γεννήθηκαν ή διαμένουν στη Μαγνησία και έχουν εκδώσει τουλάχιστον ένα βιβλίο με λογοτεχνία, πεζό ή , ή  ή θέατρο κ.λπ.

Αποβλέπεται σε μια πρώτη φάση, η μέγιστη δυνατή καταγραφή  όλων των εν ζωή πνευματικών ανθρώπων, και σε μια δεύτερη φάση η καταγραφή του πνευματικού κόσμου που έζησαν και δημιούργησαν κατά το παρελθόν.

Όσοι θελήσουν να πάρουν μέρος  να στείλουν με ηλεκτρονικό τρόπο και μέχρι τέλους Νοεμβρίου: Εργοβιογραφικά και ένα μικρό δείγμα δουλειάς (προαιρετικά ταχ. διεύθυνση, email, τηλέφωνο). Προσοχή, η έκταση αυτών (βιογραφικό και δείγμα έργου) να μην υπερβαίνει τις 1200 – 1300   . Το email ς είναι:  kebimasi@gmail.com

Τηλέφωνα ς: 2423022576, 6939052198.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση