Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » Στο Βόλο το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψηφιοποίησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2017″
Στο Βόλο το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψηφιοποίησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2017″

Στο Βόλο το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψηφιοποίησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2017″

Tο 2ο Πνελλήνιο Συνέδριο ς Πολιτιστικής Κληρονομιάς ″ (2nd Pan-Hellenic Conference on Cultural Heritage-EuroMed ),   θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο, από 1 έως και 3 Δεκεμβρίου 2017.

Ήδη, ολοκληρώθηκε η επεξεργασία των εργασιών που υποβλήθηκαν στο Συνέδριο μέχρι 6 Οκτωβρίου 2017, που ήταν η τελική , ο αριθμός των οποίων ξεπέρασε κάθε προσδοκία και χαρακτηρίζονται από το πολύ υψηλό επιστημονικό επίπεδο.

Σε ότι αφορά τις στο Συνέδριο και αυτές έχουν φτάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα, ενώ απομένουν ακόμα 45 μέρες μέχρι το Συνέδριο και οι νέες θα τείνουν αυξανόμενες, όσο πλησιάζει η ημερομηνία πραγματοποίησης του Συνεδρίου.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου λαμβάνοντας υπόψη, όλη η αυτή τη μεγάλη ανταπόκριση της επιστημονικής Κοινότητας για την υποβολή των εργασιών, αλλά και των εγγραφών των Συνέδρων, που θα παρακολουθήσουν το Συνέδριο και θέλοντας να δώσει το χρονικό περιθώριο σε όλους να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους, με τον καλύτερο τρόπο και στη χαμηλότερη δυνατή τιμή, αποφάσισε να δώσει στην ημερομηνία για τις Early Booking εγγραφές από 15 Οκτωβρίου 2017 ,σε νέα ημερομηνία που θα είναι η Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017.

Για τον λόγο αυτό, οι ενδιαφερόμενοι  να λάβουν υπόψη ότι μετά τη λήξη της Early Booking ς οι τιμές για τους προπτυχιακούς φοιτητές αυξάνεται από 55 σε 75 ευρώ και για όλους τους υπόλοιπους συνέδρους από 90 σε 120 ευρώ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση