Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ / Στο Βόλο το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψηφιοποίησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2017″
Στο Βόλο το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψηφιοποίησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2017″

Στο Βόλο το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψηφιοποίησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2017″

Tο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψηφιοποίησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2017″ (2nd Pan-Hellenic Conference on Digital Cultural Heritage-EuroMed 2017),   θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο, από 1 έως και 3 Δεκεμβρίου 2017.

Ήδη, ολοκληρώθηκε η επεξεργασία των εργασιών που υποβλήθηκαν στο Συνέδριο μέχρι 6 Οκτωβρίου 2017, που ήταν η τελική προθεσμία, ο αριθμός των οποίων ξεπέρασε κάθε προσδοκία και χαρακτηρίζονται από το πολύ υψηλό επιστημονικό επίπεδο.

Σε ότι αφορά τις εγγραφές στο Συνέδριο και αυτές έχουν φτάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα, ενώ απομένουν ακόμα 45 μέρες μέχρι το Συνέδριο και οι νέες εγγραφές θα τείνουν αυξανόμενες, όσο πλησιάζει η ημερομηνία πραγματοποίησης του Συνεδρίου.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου λαμβάνοντας υπόψη, όλη η αυτή τη μεγάλη ανταπόκριση της επιστημονικής Κοινότητας για την υποβολή των εργασιών, αλλά και των εγγραφών των Συνέδρων, που θα παρακολουθήσουν το Συνέδριο και θέλοντας να δώσει το χρονικό περιθώριο σε όλους να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους, με τον καλύτερο τρόπο και στη χαμηλότερη δυνατή τιμή, αποφάσισε να δώσει παράταση στην ημερομηνία για τις Early Booking εγγραφές από 15 Οκτωβρίου 2017 ,σε νέα ημερομηνία που θα είναι η Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017.

Για τον λόγο αυτό, οι ενδιαφερόμενοι  να λάβουν υπόψη ότι μετά τη λήξη της Early Booking προθεσμίας οι τιμές για τους προπτυχιακούς φοιτητές αυξάνεται από 55 σε 75 ευρώ και για όλους τους υπόλοιπους συνέδρους από 90 σε 120 ευρώ.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αλ. Μεϊκόπουλος: «Στην απ’έξω το Νοσοκομείο Βόλου λαμβάνει 180.000€, όταν της Χαλκίδας και Λαμίας θα λάβουν 650.000… - https://t.co/JIxixh4XVt -

  • Κ. Παπανάτσιου: Ανεπαρκές το πρόγραμμα ενίσχυσης «Ανάσα» για τις επιχειρήσεις που επλήγησαν από την πανδημία… - https://t.co/oiQQ6JGHoS -

  • Διενέργεια εξετάσεων χορήγησης Ειδικής Άδειας Οδήγησης ΕΔΧ (ΤΑΞΙ) - https://t.co/T2gaia1Fyc -

"Αλιεύοντας" την είδηση