Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΟΥΣΙΚΗ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Στην Κωνσταντινούπολη η Δημοτική χορωδία Ν. Αγχιάλου
Στην Κωνσταντινούπολη η Δημοτική χορωδία Ν. Αγχιάλου

Στην Κωνσταντινούπολη η Δημοτική χορωδία Ν. Αγχιάλου

Στο Ζωγράφειο Λύκειο,στην Κωνσταντινούπολη, θα εμφανιστεί η Δημοτική χορωδία Ν.Αγχιάλου, προς τιμή της αυτού εξοχότητας στην ΑΘΠ τον Οικουμενικό Πατριάρχη κκ Βαρθολομαίο, με την ευκαιρία της ονομαστικής του εορτής.

Η Δημοτική Χορωδία της Ν.Αγχιάλου, του Δημοτικού Διαμερίσματος του Δήμου Βόλου, προετοιμάζεται εντατικά, προκειμένου την Παρασκευή 5 Ιουνίου, να παρουσιάσει πρόγραμμα χορωδιακής μουσικής στο ιστορικό Ζωγράφειο Λύκειο, που φέτος συμπληρώνει 121 χρόνια από την ίδρυσή του.
Ο διευθυντής του σχολείου κ. Δερμιτζόγλου προσκάλεσε την χορωδία της Ν.Αγχιάλου, για να τραγουδήσει προς τιμή της ονομαστικής εορτής (11-6),της ΑΘΠ Πατριάρχου κ.κ Βαρθολομαίου ενώπιον Του ,αλλά και των επισήμων και των υψηλών προσκεκλημένων .

Ο ενθουσιασμός των μελών της χορωδίας είναι μεγάλος, αφού θα έχουν την τιμή αλλά και την ευλογία, να παρουσιάσουν την δουλειά τους, σε μια τόσο σημαντική εκδήλωση.

Ο μαέστρος Γιώργος Διαμαντόπουλος ,μαζί με τους συνεργάτες του, έχει ετοιμάσει ένα ειδικό, ποιοτικό όσο και ελκυστικό πρόγραμμα Ελληνικών κυρίως τραγουδιών ειδικά για τους επισήμους και το κοινό της Ελληνικής κοινότητας της Πόλης.

Μαζί θα είναι η soprano Κατερίνα Αποστολοπούλου, που θα παρουσιάσει και δικό της ξεχωριστό πρόγραμμα με τραγούδια για τους Έλληνες της διασποράς, και θα την συνοδεύει στο πιάνο ο μαέστρος Γιώργος Διαμαντόπουλος, ενώ τη χορωδία θα συνοδεύει στο πιάνο ο Αγχιαλίτης πιανίστας Στάθης Θεοχαράκης.

Η ομάδα συντονισμού της χορωδίας, μαζί με το Τουριστικό πράκτορα που έχει αναλάβει ,τη διοργάνωση της αποστολής ,καταστρώνουν και το πλάνο των επισκέψεων στα μνημεία και τα αξιοθέατα της Κωνσταντινούπολης.

Την χορωδία συνοδεύει και ένα ακόμη λεωφορείο με φίλους και θαυμαστές που πρόθυμα δήλωσαν συμμετοχή στην πρόσκληση.

Η αποστολή θα παραμείνει στην Κωνσταντινούπολη για τέσσερις μέρες από 4 έως 7 Ιουνίου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • ΕΚΒ: Άμεση λήψη υγειονομικών μέτρων για ασφαλείς χώρους δουλειάς - https://t.co/ghJ9emqe6w -

  • Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για το ζήτημα υγιεινής και ασφάλειας στα #σχολεία  #σχολεία - https://t.co/YViMoBU5uK -

  • Συνάντηση ΝΤ ΑΔΕΔΥ Μαγνησίας- Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Θεσσαλίας - https://t.co/cgehu5lYxF -

"Αλιεύοντας" την είδηση