Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΜΟΥΣΙΚΗ » Στην Κωνσταντινούπολη η Δημοτική χορωδία Ν. Αγχιάλου
Στην Κωνσταντινούπολη η Δημοτική χορωδία Ν. Αγχιάλου

Στην Κωνσταντινούπολη η Δημοτική χορωδία Ν. Αγχιάλου

Στο Ζωγράφειο Λύκειο,στην , θα εμφανιστεί η Δημοτική χορωδία Ν.Αγχιάλου, προς τιμή της αυτού εξοχότητας στην ΑΘΠ τον Οικουμενικό Πατριάρχη κκ Βαρθολομαίο, με την ευκαιρία της ονομαστικής του ς.

Η Δημοτική Χορωδία της Ν.Αγχιάλου, του Δημοτικού Διαμερίσματος του Δήμου , προετοιμάζεται εντατικά, προκειμένου την Παρασκευή 5 Ιουνίου, να παρουσιάσει χορωδιακής μουσικής στο ιστορικό Ζωγράφειο Λύκειο, που φέτος συμπληρώνει 121 χρόνια από την ίδρυσή του.
Ο διευθυντής του σχολείου κ. Δερμιτζόγλου προσκάλεσε την χορωδία της Ν.Αγχιάλου, για να τραγουδήσει προς τιμή της ονομαστικής ς (11-6),της ΑΘΠ Πατριάρχου κ.κ Βαρθολομαίου ενώπιον Του ,αλλά και των επισήμων και των υψηλών προσκεκλημένων .

Ο ενθουσιασμός των μελών της χορωδίας είναι μεγάλος, αφού θα έχουν την τιμή αλλά και την ευλογία, να παρουσιάσουν την δουλειά τους, σε μια τόσο σημαντική .

Ο μαέστρος Γιώργος Διαμαντόπουλος ,μαζί με τους συνεργάτες του, έχει ετοιμάσει ένα ειδικό, ποιοτικό όσο και ελκυστικό Ελληνικών κυρίως τραγουδιών ειδικά για τους επισήμους και το κοινό της Ελληνικής κοινότητας της ς.

Μαζί θα είναι η soprano Κατερίνα Αποστολοπούλου, που θα παρουσιάσει και δικό της ξεχωριστό πρόγραμμα με τραγούδια για τους Έλληνες της διασποράς, και θα την συνοδεύει στο πιάνο ο μαέστρος Γιώργος Διαμαντόπουλος, ενώ τη χορωδία θα συνοδεύει στο πιάνο ο Αγχιαλίτης πιανίστας Στάθης Θεοκης.

Η ομάδα συντονισμού της χορωδίας, μαζί με το Τουριστικό πράκτορα που έχει αναλάβει ,τη διοργάνωση της αποστολής ,καταστρώνουν και το πλάνο των επισκέψεων στα μνημεία και τα αξιοθέατα της ς.

Την χορωδία συνοδεύει και ένα ακόμη λεωφορείο με φίλους και θαυμαστές που πρόθυμα δήλωσαν συμμετοχή στην πρόσκληση.

Η αποστολή θα παραμείνει στην Κωνσταντινούπολη για τέσσερις μέρες από 4 έως 7 Ιουνίου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση