Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΜΟΥΣΙΚΗ » Στην Κωνσταντινούπολη η Δημοτική χορωδία Ν. Αγχιάλου
Στην Κωνσταντινούπολη η Δημοτική χορωδία Ν. Αγχιάλου

Στην Κωνσταντινούπολη η Δημοτική χορωδία Ν. Αγχιάλου

Στο Ζωγράφειο ,στην Κωνστντινούπολη, θ εμφανιστεί η Δημοτική χορωδία Ν.Αγχιάλου, προς τιμή της αυτού εξοχότητας στην ΑΘΠ τον Οικουμενικό Πατριάρχη κκ Βαρθολομαίο, με την ευκαιρία της ονομαστικής του εορτής.

Η Δημοτική Χορωδία της Ν.Αγχιάλου, του Δημοτικού Διαμερίσματος του Δήμου Βόλου, προετοιμάζεται εντατικά, προκειμένου την Παρασκευή 5 Ιουνίου, να παρουσιάσει πρόγραμμα χορωδιακής μουσικής στο ιστορικό Ζωγράφειο , που φέτος συμπληρώνει 121 χρόνια από την ίδρυσή του.
Ο διευθυντής του υ κ. Δερμιτζόγλου προσκάλεσε την χορωδία της Ν.Αγχιάλου, για να τραγουδήσει προς τιμή της ονομαστικής εορτής (11-6),της ΑΘΠ Πατριάρχου κ.κ Βαρθολομαίου ενώπιον Του ,αλλά και των επισήμων και των υψηλών προσκεκλημένων .

Ο ενθουσιασμός των μελών της χορωδίας είναι μεγάλος, αφού θα έχουν την τιμή αλλά και την ευλογία, να παρουσιάσουν την δουλειά τους, σε μια τόσο σημαντική .

Ο μαέστρος Γιώργος Διαμαντόπουλος ,μαζί με τους συνερ του, έχει ετοιμάσει ένα ειδικό, ποιοτικό όσο και ελκυστικό πρόγραμμα Ελληνικών κυρίως τραγουδιών ειδικά για τους επισήμους και το κοινό της Ελληνικής κοινότητας της Πόλης.

Μαζί θα είναι η soprano Κατερίνα Αποστολοπούλου, που θα παρουσιάσει και δικό της ξεχωριστό πρόγραμμα με για τους της διασποράς, και θα την συνοδεύει στο πιάνο ο μαέστρος Γιώργος Διαμαντόπουλος, ενώ τη χορωδία θα συνοδεύει στο πιάνο ο Αγχιαλίτης πιανίστας Στάθης Θεοχαράκης.

Η ομάδα συντονισμού της χορωδίας, μαζί με το Τουριστικό πράκτορα που έχει αναλάβει ,τη διοργάνωση της αποστολής ,καταστρώνουν και το πλάνο των επισκέψεων στα μνημεία και τα αξιοθέατα της Κωνσταντινούπολης.

Την χορωδία συνοδεύει και ένα ακόμη με φίλους και θαυμαστές που πρόθυμα δήλωσαν συμμετοχή στην πρόσκληση.

Η αποστολή θα παραμείνει στην Κωνσταντινούπολη για τέσσερις μέρες από 4 έως 7 Ιουνίου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση