Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » Στα περσινά επίπεδα η επιχορήγηση του ΔΗΠΕΘΕ Βόλου
Στα περσινά επίπεδα η επιχορήγηση του ΔΗΠΕΘΕ Βόλου

Στα περσινά επίπεδα η επιχορήγηση του ΔΗΠΕΘΕ Βόλου

Στ περσινά επίπεδ θα κυμανθεί το ποσό ς του Υπουργείου προς τα ΔΗΕ, όπως και στο ΔΗΕ Βόλου, ενώ μετά την του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για τη συνέχιση των Προγραμματικών Συμβάσεων Πολιτισμικής Ανάπτυξης μεταξύ του αρμοδίου Υπουργείου και των Δημοτικών Περιφερειακών Θεάτρων της χώρας και την παραλαβή από την αρμόδια υπηρεσία του σχεδίου της συγκεκριμένης σύμβασης, το ∆.Σ. του ∆ΟΕΠΑΠ-∆ΗΠΕΘΕ Βόλου καλείται να την υπογράψει και εν συνεχεία να την υλοποιήσει.

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα µε του Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, για την κατανομή των πιστώσεων του τακτικού προϋπολογισμού 2016, το συνολικό ποσό της ς των ∆ΗΠΕΘΕ από το παραμένει στα επίπεδα του 2015 και συγκεκριμένα στο ποσό των 46.500 ευρώ από πλευράς Υπουργείου και αντίστοιχα σε 46.500ευρώ ως υποχρέωση επιχορήγησης από το Δήμο Βόλου.

Τονίζεται ότι η νέα Προγραμματική Σύμβαση Πολιτιστικής Ανάπτυξης υπογράφεται μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού, της , του Δήμου Βόλου και του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, έχει ισχύ από 1/1/2016-31/12/2016, µε υποχρεωτική επιχορήγηση ποσού ύψους 46.500 ευρώ από το Υπουργείο και αντιστοίχου ακριβώς ποσού από το Δήμο Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση