Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΜΟΥΣΙΚΗ » Συναυλία low bap των Active Member στον «Ελληνικό Κόσμο»
Συναυλία low bap των Active Member στον «Ελληνικό Κόσμο»

Συναυλία low bap των Active Member στον «Ελληνικό Κόσμο»

 Πριν δυο εβδομάδες περίπου οι Active Member ανακοίνωσαν μέσω του site τους και της σελίδας τους στο facebook με μεγάλη συγκίνηση το τέλος του γκρουπ αυτού και την αρχή ενός νέου κύκλου δημιουργίας.

Υπήρχαν σκέψεις και η αναζήτηση του κατάλληλου τρόπου για το επόμενο βήμα εδώ και κάποιο διάστημα. Άλλωστε,  και οι  συναυλίες γίνονται  σπάνια και όταν πρέπει, ώστε να πέσει το βάρος στην ουσία, να γίνει δουλειά και να υπάρχει λόγος για κάθε συνάντηση απ' τη σκηνή…

Oι Active Member σχεδόν 23 χρόνια, από το ξεκίνημά τους, δε χάσανε απ' τα μ τ' όνειρο, την ουσία και την επαφή με το κοινό τους με κάθε τρόπο και κάθε τίμημα, παρά τα λόγια. Άλλωστε η δουλειά είναι αδιαμφισβήτητη, και χειροπιαστή για την πιο παλιά και πιο παραγωγική μπάντα στην

18ος δίσκος ο τελευταίος τους, με τίτλο «Cosmos Alivas», συμμετοχή σε δεκάδες άλλα μουσικά project, για ταινίες, ντοκιμαντέρ, θέατρο, βιβλία, ποιήματα κ.α. Η της δημιουργίας δεν έλειψε ποτέ στην μικρή γωνιά του low bap κόσμου τους. Και σύντομα, το Σάββατο στις 4 Απριλίου ετοιμάζονται να επισκεφτούν ξανά έναν άλλο κόσμο, τον Ελληνικό κόσμο, (Κτήριο 56)  για μια φωτιά, για μια κραυγή, για μια συναυλία low bap.

Η συναυλία αυτή στον «Ελληνικό Κόσμο» θα είναι η πρώτη από μια τελευταία σειρά συναυλιών σε όλη την κι αλλού που θα ολοκληρωθεί το φθινόπωρο αυτής της χρονιάς, και θα κλείσει έτσι ουσιαστικά μια πορεία τόσων χρόνων στην ελληνική δισκογραφία, και στην μουσική γενικότερα.
Ο  και η Sadahzinia  θα είναι εκεί και οι δυο να διηγηθούν πολλά από τα τραγούδια της δισκογραφίας τους  και να σχεδιάσουν με τους στίχους τους το επόμενο όνειρο.

Οι πόρτες ανοίγουν στις: 20.30

Έναρξη: 22.00
Εισιτήρια: 12 ευρώ

Το Κτήριο 56 είναι ένας χώρος βιομηχανικής αισθητικής με δική του πρόσβαση (είσοδος Γ' του «Ελληνικού Κόσμου» από οδό Πολυκράτους)
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ (ΚΤΙΡΙΟ 56) 254, Ταύρος, 212 2540000

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση