Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΜΟΥΣΙΚΗ » Σύμπραξη Φιλαρμονικής Δήμου Βόλου με Λαυρέντη Μαχαιρίτσα
Σύμπραξη Φιλαρμονικής Δήμου Βόλου με Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Σύμπραξη Φιλαρμονικής Δήμου Βόλου με Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Μια ξεχωριστή συναυλία θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή 26  Ιουνίου,στις 21:30 στο Θερινό Θέατρο Μελίνα Μερκούρη.Πρόκειται για τη σύμπραξη της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Δήμου Βόλου με τον καταξιωμένο,βολιώτικης καταγωγής,γνωστό συνθέτη και τραγουδιστή Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Η μουσική αυτή συνύπαρξη προέκυψε μετά από  πρωτοβουλία του Μαέστρου της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Δήμου Βόλου Βασίλη Τασούδη και της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ.

Στη συναυλία συμμετέχει η του Δημοτικού Ωδείου Βόλου υπό τη διδασκαλία του ίκου  Αδρασκέλα.

Ο μαέστρος ενορχήστρωσε και επιμελήθηκε το της συναυλίας που αποτελεί ένα αφιέρωμα στο ελληνικό και ξένο ροκ ρεπερτόριο με γνωστές επιτυχίες του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα αλλά και αγαπημένα τραγούδια των Scorpions, Bon Jovi, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Φίλιππου  Πλιάτσικα, Διονύση  Τσακνή, Πάνου Μουζουράκη κ.α.Στη συναυλία εκτός του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα θα ακουστούν και οι φωνές των  Βασιλικής Φυτιλή, Βάγιας Καρασάββα,Ιωάννας Λαζάρου,Στέφανου Μάριου Εμμανουήλ.

Η Φιλαρμονική του Δήμου Βόλου, με και δράση 100 χρόνων, παραμένει πιστή στο ραντεβού με τους φίλους της μουσικής. Πρόθεση των μουσικών αλλά και του μαέστρου της Φιλαρμονικής Βόλου είναι η συνέχιση του σπουδαίου υ και της ς της με τον εμπλουτισμό και διεύρυνση του ρεπερτορίου για την ανάδειξη όλων των δυνατοτήτων που διαθέτει. Από την πλευρά της η Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου,τη διδασκαλία της οποίας από τη φετινή εκπαιδευτική χρονιά έχει αναλάβει ο ίκος Αδρασκέλας, αποδεικνύει στη πράξη τη διάθεση της για εξωστρέφεια και συμμετοχή σε ποικίλες καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Προπώληση εισιτηρίων :8 ευρώ στο πληροφόρησης «Δίαυλος»  στην οδό Τοπάλη 14.Πληροφορίες στο τηλέφωνο 24210-25363.

Την ημέρα της παράστασης: 10 ευρώ στο του Θερινού Δημοτικού Θεάτρου Μελίνα Μερκούρη.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση