Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΟΥΣΙΚΗ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Σύμπραξη Φιλαρμονικής Δήμου Βόλου με Λαυρέντη Μαχαιρίτσα
Σύμπραξη Φιλαρμονικής Δήμου Βόλου με Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Σύμπραξη Φιλαρμονικής Δήμου Βόλου με Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Μια ξεχωριστή θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή 26  Ιουνίου,στις 21:30 στο Θερινό Δημοτικό .Πρόκειται για τη σύμπραξη της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Δήμου με τον καταξιωμένο,βολιώτικης καταγωγής,γνωστό συνθέτη και τραγουδιστή Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Η μουσική αυτή συνύπαρξη προέκυψε μετά από  πρωτοβουλία του Μαέστρου της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Δήμου Βασίλη Τασούδη και της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π..Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ.

Στη συμμετέχει η παιδική χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Βόλου υπό τη διδασκαλία του Νίκου  Αδρασκέλα.

Ο μαέστρος ενορχήστρωσε και επιμελήθηκε το πρόγραμμα της συναυλίας που αποτελεί ένα αφιέρωμα στο ελληνικό και ξένο ροκ ρεπερτόριο με γνωστές επιτυχίες του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα αλλά και αγαπημένα τραγούδια των Scorpions, Bon Jovi, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Φίλιππου  Πλιάτσικα, Διονύση  Τσακνή, Πάνου Μουζουράκη κ..Στη συναυλία εκτός του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα θα ακουστούν και οι φωνές των  Βασιλικής Φυτιλή, Βάγιας Καρασάββα,Ιωάννας Λαζάρου,Στέφανου Μάριου Εμμανουήλ.

Η Φιλαρμονική του Δήμου Βόλου, με ιστορία και δράση 100 χρόνων, παραμένει πιστή στο με τους φίλους της μουσικής. Πρόθεση των μουσικών αλλά και του μαέστρου της Φιλαρμονικής Βόλου είναι η συνέχιση του σπουδαίου έργου και της ιστορίας της με τον εμπλουτισμό και διεύρυνση του ρεπερτορίου για την ανάδειξη όλων των δυνατοτήτων που διαθέτει. Από την πλευρά της η Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου,τη διδασκαλία της οποίας από τη φετινή εκπαιδευτική χρονιά έχει αναλάβει ο Νίκος Αδρασκέλας, αποδεικνύει στη πράξη τη διάθεση της για εξωστρέφεια και συμμετοχή σε ποικίλες καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Προπώληση εισιτηρίων :8 ευρώ στο πληροφόρησης «Δίαυλος»  στην οδό Τοπάλη 14.Πληροφορίες στο τηλέφωνο 24210-25363.

Την ημέρα της παράστασης: 10 ευρώ στο του Θερινού Δημοτικού Θεάτρου .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τα δρομολόγια των λεωφορειακών γραμμών Βόλου - https://t.co/HfS6KwzSBU -

  • Eπέστρεψε στον Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” ο Αλέκος Βοσνιάδης - https://t.co/zFpbDfShSc -

  • Ντελαπάρισε αυτοκίνητο στον περιφερειακό - https://t.co/7Ff4F1JD8a -

"Αλιεύοντας" την είδηση