Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΟΥΣΙΚΗ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Σύμπραξη Φιλαρμονικής Δήμου Βόλου με Λαυρέντη Μαχαιρίτσα
Σύμπραξη Φιλαρμονικής Δήμου Βόλου με Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Σύμπραξη Φιλαρμονικής Δήμου Βόλου με Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Μια ξεχωριστή θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή 26  Ιουνίου,στις 21:30 στο Θερινό Δημοτικό Μελίνα Μερκούρη.Πρόκειται για τη σύμπραξη της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Δήμου Βόλου με τον καταξιωμένο,βολιώτικης καταγωγής,γνωστό συνθέτη και τραγουδιστή Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Η αυτή συνύπαρξη προέκυψε μετά από  πρωτοβουλία του Μαέστρου της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Δήμου Βόλου Βασίλη Τασούδη και της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π..Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ.

Στη συμμετέχει η του Δημοτικού Ωδείου Βόλου υπό τη διδασκαλία του Νίκου  Αδρασκέλα.

Ο μαέστρος ενορχήστρωσε και επιμελήθηκε το πρόγραμμα της συναυλίας που αποτελεί ένα στο και ξένο ροκ ρεπερτόριο με γνωστές επιτυχίες του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα αλλά και αγαπημένα των Scorpions, Bon Jovi, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Φίλιππου  Πλιάτσικα, Διονύση  Τσακνή, Πάνου Μουζουράκη κ..Στη συναυλία εκτός του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα θα ακουστούν και οι φωνές των  Βασιλικής Φυτιλή, Βάγιας Καρασάββα,Ιωάννας Λαζάρου,Στέφανου Μάριου Εμμανουήλ.

Η Φιλαρμονική του Δήμου Βόλου, με ιστορία και δράση 100 χρόνων, παραμένει πιστή στο ραντεβού με τους φίλους της μουσικής. Πρόθεση των μουσικών αλλά και του μαέστρου της Φιλαρμονικής Βόλου είναι η συνέχιση του σπουδαίου έργου και της ιστορίας της με τον εμπλουτισμό και διεύρυνση του ρεπερτορίου για την ανάδειξη όλων των δυνατοτήτων που διαθέτει. Από την πλευρά της η του Δημοτικού Ωδείου,τη διδασκαλία της οποίας από τη φετινή εκπαιδευτική χρονιά έχει αναλάβει ο Νίκος Αδρασκέλας, αποδεικνύει στη πράξη τη διάθεση της για εξωστρέφεια και συμμετοχή σε ποικίλες καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Προπώληση εισιτηρίων :8 ευρώ στο κέντρο πληροφόρησης «Δίαυλος»  στην οδό Τοπάλη 14.Πληροφορίες στο τηλέφωνο 24210-25363.

Την ημέρα της παράστασης: 10 ευρώ στο ταμείο του Θερινού Δημοτικού Θεάτρου Μελίνα Μερκούρη.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η ιστορία ενός αιώνα προσφυγιάς και συνεργατικότητας - https://t.co/UG3oecbic3… -

  • Θετικός ο υπ. Εθνικής Άμυνας στην κτηριακή και ενεργειακή αναβάθμιση των 304 ΠΕΒ και ΚΑΑΥ στο Μαλάκι… - https://t.co/xBYQgg8oKY -

  • Συνέχιση των δράσεων αλληλεγγύης των σωματείων της Μαγνησίας #Δράσειςαλληλεγγύης - https://t.co/GFZewp7GMm -

"Αλιεύοντας" την είδηση