Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » Σεμινάριο Παραδοσιακών Χορών από την Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Ν. Μαγνησίας
Σεμινάριο Παραδοσιακών Χορών από την Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Ν. Μαγνησίας

Σεμινάριο Παραδοσιακών Χορών από την Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Ν. Μαγνησίας

Η Ένωση Πτυχιούχων ς Αγωγής Ν. Μγνησίς (Ε.Π.Φ.Α.) διοργανώνει δίωρο επιμόρφωσης στους Ελληνικούς Παραδοσιακούς Χορούς, με εισηγητή τον πρόεδρό της Χρυσόστομο Μαυρομάτη, καταξιωμένο εκπαιδευτικό, χοροδιδάσκαλο και επί χρόνια μέλος της χορευτικής ομάδας του «Λυκείου των Ελληνίδων Βόλου».

Το θα γίνει το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015,στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 3ου και 20ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου (Όγλ – Γαλλίας / απέναντι από την Υπηρεσία).Ώρα έναρξης: 10:00 π.μ.

Ο παραδοσιακός με τις ποικίλες μορφές του, αποτελεί μέσο μεταβίβασης της πολιτιστικής κληρονομιάς από γενιά σε γενιά, μέσω ς και αποδοχής των διαφορετικών ηθών και εθίμων, θρησκειών και ιδιαιτεροτήτων κάθε διαπολιτισμικής ς.

Ο λαϊκός πολιτισμός αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής των Ελλήνων.

Ένα κομμάτι που αναγεννιέται, ανανεώνεται και συνεχίζει συμβιώνοντας μαζί με τους ανθρώπους δημιουργούς του.

Η σωστή διδασκαλία και η εκμάθηση των ελληνικών παραδοσιακών χορών, έχει πάντοτε ως ευρύτερο στόχο, όχι μόνο τη διατήρηση και συνέχιση της πολιτισμικής μας κληρονομιάς αλλά και το να αγαπήσουν οι μαθητές μας τους ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς και γενικότερα την Παράδοση σε όλες τις εκφάνσεις της.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Πληροφορίες για όλες τις προγραμματισμένες δράσεις μας θα βρείτε στην μας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
https://sites.google.com/site/epfamag/ καθώς και στο προφίλ στο Facebook: ΕΝΩΣΗ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ (Ε.Π.Φ.Α.)

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση