Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » «Ποιήματα – Σχήματα» της Αγγελικής Θάνου 
«Ποιήματα – Σχήματα» της Αγγελικής Θάνου 

«Ποιήματα – Σχήματα» της Αγγελικής Θάνου 

Το ΚεΒιΜΣυ (Κέντρο Βιβλίου Μαγνησιωτών Συγγραφέων ) και οι  ΠΗΓΗ  παρουσιάζουν το  νέο    της Αγγελικής Θάνου με τον τίτλο «Ποιήματα – Σχήματα», τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου στις 7.00 το απόγευμα στο βιβλιοπωλείο PUBLIC,  28 στο Βόλο.

Το   φιλοδοξεί να φέρει σε επαφή τους μικρούς και μεγάλους αναγνώστες  με την φόρμα της ς που ονομάζεται οπτική ή σχηματική. Φιλοξενεί 14 οπτικά ποιήματα και προσκαλεί τους αναγνώστες του να τα προσεγγίσουν συνδυάζοντας τις λέξεις με την .

Ζωγραφολέξεις ή εικονολέξεις ή καλλιγραφήματα ή σχηματικά και οπτικά ποιήματα ή ιδεογράμματα όπως κι αν τα ονομάσετε σας περιμένουν να σας ταξιδέψουν στους στίχους με τη δύναμη της ς.

Η ποιητική αυτή συλλογή εικονογραφήθηκε περίφημα από τον ζωγράφο Δημήτρη Μοράρο.

Για το βιβλίο, εκτός από τη συγγραφέα,  θα μιλήσουν ο Διονύσης Λεϊμονής,  φιλόλογος και συγγραφέας και  η Νικολέτα Τζάνη, δρ. Ιστορίας της Τέχνης.

Τη μουσική και το τραγούδι υποστηρίζει η Σοφία Καγιά, μουσικοπαιδαγωγός –μεσόφωνος, στις απαγγελίες ο Νίκος Βαραλής , αφηγητής και ποιητής.

Την συντονίζει  η σσάνα Πώποτα δημοσιογράφος.

Συμμετέχουν τα παιδιά του 17ου Νηπιαγωγείου Βόλου και οι νηπιαγωγοί Δέσποινα ΗλιοπούλουΚική Νικολού και Φανή Τριανταφύλλου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση