Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Παγκόσμιο Φεστιβάλ InterArtia 2015
Παγκόσμιο Φεστιβάλ InterArtia 2015

Παγκόσμιο Φεστιβάλ InterArtia 2015

Η International Art Academy διοργανώνει το Παγκόσμιο Φεστιβάλ InterArtia 2015 με διεθνείς διαγωνισμούς σε 500 καλλιτεχνών και τον διαγωνισμό Artists of the Year 2015.

Στους Διαγωνισμούς μπορούν να λάβουν μέρος ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες ή ερασιτέχνες κάθε εθνικότητας και κάθε ηλικίας από κάθε γωνιά του πλανήτη. Οι Διαγωνισμοί καλύπτουν όλες τις κατηγορίες και στους διάφορους τομείς των τεχνών και έχουν στόχο να αναδείξουν και να προβάλλουν τους δημιουργούς και τα τους.

Οι Διαγωνισμοί καλύπτουν όλους τους τομείς και όλες τις κατηγορίες καλλιτεχνικής δημιουργίας (Μουσική, Ποίηση, Λογοτεχνία, Χορός, Θέατρο, Κινηματογράφος, Εικαστικά, Video, Αρχιτεκτονική, Design, Κατασκευή Μουσικών Οργάνων και Παιχνιδιών Τέχνης, Τραγούδι, Παιδικό Παραμύθι, Διήγημα, Κόμικς, Φωτογραφία, DJ’s, Ενδυματολογία, Modeling, Καρτούν, Σκίτσο, Αστυνομική Λογοτεχνία, Ντοκιμαντέρ, Μυθιστόρημα, Σενάριο, Παιδικό Τραγούδι κ.α.) και δίνουν την ευκαιρία στους δημιουργούς να προβάλλουν τη δουλειά τους και να διακριθούν.

11ος Κύκλος Διαγωνισμών – Νοέμβριος 2015

Για την άμεση αξιολόγηση των συμμετοχών, οι Διαγωνισμοί 2015 πραγματοποιούνται σε 12 μηνιαίους κύκλους. Τα αποτελέσματα δημοσιεύονται κάθε μήνα.

Για την ομαλή διεξαγωγή των Διαγωνισμών, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν τα έργα και τη συμμετοχή τους το συντομότερο δυνατό. Η σειρά αξιολόγησης των διαγωνιζόμενων θα γίνει με σειρά προτεραιότητας, σύμφωνα με την παραλαβή των συμμετοχών από τη Γραμματεία των Διαγωνισμών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο e-mail:  info@artsociety.gr για να τους ενημερώσουμε για τις προϋποθέσεις συμμετοχής.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νέες #καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι στην επικράτεια #καταιγίδες - https://t.co/wTGlTXs03B -

  • Με επευφημίες η πρεμιέρα της Φόνισσας του Γιώργου Κουμεντάκη #Φόνισσα - https://t.co/YNtX1qoz6A -

  • Εξιχνιάστηκαν επτά #κλοπές από Ι.Χ. στον Βόλο #κλοπές #ναρκωτικά - https://t.co/kdSHOmRcMn -

"Αλιεύοντας" την είδηση