Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΜΟΥΣΙΚΗ » Ο Λεονάρντο ντι Κάπριο..κατά συρροήν δολοφόνος
Ο Λεονάρντο ντι Κάπριο..κατά συρροήν δολοφόνος

Ο Λεονάρντο ντι Κάπριο..κατά συρροήν δολοφόνος

Tον έχουμε δει ν υποδύετι τον απατεώνα, τον εραστή, τον χρηματιστή, τον ντετέκτιβ… Τ ήρθε η να παίξει έναν κατά συρροήν δολοφόνο. Ο Λεονάρντο ντι Κάπριο θα ενσαρκώσει τον Doctor H.H. Holmes, που άφησε τη σφραγίδα του στο Σικάγο του 19ου αιώνα.

Τη σκηνοθεσία της ς, που δεν έχει ακόμη τίτλο, θα αναλάβει ο Μάρτιν Σκορσέζε. Θα στηριχθεί σε ένα βιβλίο που εξιστορεί τη δράση του διαβόητου δολοφόνου, σε μια αφήγηση που δόνησε τόσο πολύ τον σταρ του Χόλιγουντ, που αποφάσισε να σει πριν από πέντε χρόνια.

 


Όσα χρόνια και αν έχουν περάσει από τον θάνατό του, οι ιστορίες που σχετίζονται με τη του πάντοτε συγκινούν. Η νοσοκόμα που έζησε κοντά του στην Graceland αποφάσισε, έστω και με καθυστέρηση, να γράψει ένα βιβλίο για την εμπειρία τού να βρίσκεσαι δίπλα στον Έλβις.

Πρόκειται για τη Λετίσια Χένλεϊ Κερκ, που θα εκδώσει το πόνημα «Taking Care of Elvis» αναφερόμενη στην περίοδο από το 1972 έως και το 1983, με ανέκδοτες της με τον «Βασιλιά». Η νοσοκόμα θα εστιάσει στο πώς ο τραγουδιστής περνούσε τις ελεύθερες ώρες του και όχι τόσο στις πιπεράτες πλευρές του βίου του.


 

Μετά την Εϊμι Γουάινχαουζ ήρθε η ώρα για ένα ακόμη ντοκιμαντέρ αφιερωμένο σε έναν πραγματικό θρύλο της ς. Στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του θα παρουσιαστεί ένα φιλμ για την Αρίθα Φράνκλιν. Τα γυρίσματα έγιναν το 1972 για το άλμπουμ «Amazing Grace» και ο σκηνοθέτης, Σίντνεϊ Πόλακ, πέθανε το 2008, αλλά τώρα βγαίνει στις αίθουσες.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση