Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΜΟΥΣΙΚΗ » Yπαίθριο evening party στο χώρο του Τσαλαπάτα
Yπαίθριο evening party στο χώρο του Τσαλαπάτα

Yπαίθριο evening party στο χώρο του Τσαλαπάτα

Η αρχή της σεζόν ξεκινάει δυνατά με ένα party σε ένα μοναδικό χώρο:Το Republic bar σε συνεργασία με το Αίθριον και το   προσκαλούν σε ένα διαφορετικό βράδυ, ένα υπαίθριο στο χώρο του , λίγες μέρες πριν επιστρέψουν στη φυσική τους έδρα για τη χειμερινή σεζόν.

24 Σεπτεμβρίου , από τις 7 μ.μ. μέχρι αργά μια συνάντηση των καλύτερων dj's από το σούρουπο μέχρι αργά.  Μαζί τους το κοινό όλου του .

Guest Dj ο μοναδικός Θοδωρής Τριανταφύλλου από την . Συνιδρυτής και Manager της Rhythmetic records, παραγωγός & Dj εδώ και πάνω από 20 χρόνια με διεθνή φήμη, ιδιοκτήτης των Glory Hill Studios στην πρωτεύουσα, έχει ταρακουνήσει εκατοντάδες dancefloor με το μοναδικό στυλ του στη διάρκεια της μεγάλης καριέρας του και αναμένεται να μας παρασύρει σε ένα όμορφο χορευτικό party με το ξεχωριστό του feeling.

Mαζί του οι Alkis ‘atsou‘ Βλειώρας & Mr.TZi Κωνσταντίνος Γεωργατζάς για ένα αξέχαστο βράδυ που θα ξεκινήσει νωρίς και θα τελειώσει μετά τα μεσάνυχτα.

Στο χώρο λειτουργεί μπαρ με τις προτάσεις από τους barmen σε λογικές τιμές, με επιλογή σε finger food και ποτό/ κοκτέιλ/ καθ'όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Music brought to you by Madorasindahouse!

Η σύμπραξη των τριών μοναδικών χώρων δείχνει το δρόμο με μια πρόταση που θα συζητηθεί – παρακαλούνται όλοι οι φίλοι της house / tech house ηλεκτρονικής μουσικής να μη χάσουν το μεγάλο αυτό event.

Ο χώρος έξω από το , το Αίθριο και η αυλή που υποδέχθηκε του Monophonics νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι με μεγάλη επιτυχία, αναμένεται να μεταμορφωθεί με την παρουσία εκατοντάδων φίλων σε ένα παλλόμενο ημιυπαίθριο dancefloor.
Ελάτε στο μεγαλύτερο event του Σεπτεμβρίου και απολαύστε μια βραδιά με ηλεκτρονικά beats που θα μας ζεστάνουν ..για μια δυναμική αρχή που θα κρατήσει όλη τη χρονιά.
*Προσοχή: έναρξη αυστηρά στις 7 μ.μ. – be there early!
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση