Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΜΟΥΣΙΚΗ » You (και όχι We) Are the Champions: Εκδοχή καραντίνας από τους Queen (βίντεο)
You (και όχι We) Are the Champions: Εκδοχή καραντίνας από τους Queen (βίντεο)

You (και όχι We) Are the Champions: Εκδοχή καραντίνας από τους Queen (βίντεο)

Οι Queen και ο Adam Lambert έπαιξαν μια συντομευμένη εκδοχή καραντίνας του «We Are The Champions», σε βίντεο που ανήρτησαν στους λογαριασμούς τους στο Instagram. Έκαναν μόνον μία μικρή αλλαγή, μικρή αλλά σημαντική: άλλαξαν το στον τίτλο από «We» σε «You». Σε ένδειξη συάστασης.

Το βίντεο είναι «τρίπτυχο», με τον Lambert να έχει από τη μία πλευρά τον κιθαρίστα Brian May και από την άλλη τον ντράμερ Roger Taylor.

Ο May παραμένει δραστήριος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά τη διάρκεια της πανδημίας: προσφέρει tutorial στο οποίο διδάσκει πώς μπορεί κανείς να παίξει το σόλο της κιθάρας στο «Bohemian Rhapsody», μοιράζεται δικές του ερμηνείες άλλων κλασικών κομματιών και «προκαλεί» θαυμαστές να τον συνοδεύσουν στο «Hammer to Fall» της μπάντας, σύνθεση του 1984.

Προτρέπει τους θαυμαστές να επιλέξουν εκούσια απομόνωση. «ιώθω ότι αυτό μπορεί να είναι ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΣΤΑΡΑ Π» έγραψε στο Instagram. «Κυκλοφορεί εκεί έξω τόση ψευδής πληροφορία -άνθρωποι που λένε ότι ο δεν είναι - ακόμη και το ότι δεν υπάρχει. Και η δική μας απέτυχε να δράσει έγκαιρα, έδρασε στη βάση καταστροφικά κακών συμβουλών, πράγμα που τελικά θα είναι η αιτία χιλιάδων θανάτων» πρόσθεσε.

Πηγή: kathimerini.gr
[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση