Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΜΟΥΣΙΚΗ » Βραδιά αργεντίνικου tango στο Lab Art
Βραδιά αργεντίνικου tango στο Lab Art

Βραδιά αργεντίνικου tango στο Lab Art

Οι Puerto del Tango & Lab Art παρουσιάζουν Tangarto live (Αθήνα) και βραδιά χορού milonga το Σάββατο 21 Απριλίου στο Lab Art στο Βόλο.
ια πρώτη φορά, το Σάββατο 21/4 η ομάδα Puerto delTango φιλοξενεί το quinteto “TANGartO” στο LabArt, για μια Live milonga σε έναν από τους πιο ωραίους συναυλιακούς χώρους.
Η βραδιά περιλαμβάνει και milonga (βραδιά αργεντίνικου tango) μαζί, ενώ  Dj  θα πλαισιώσουν μετά τη ζωντανή εμφάνιση με μουσικές από το σύλλογο Puerto del Tango. Το γεγονός αναμένεται να προσελκύσει κοινό από όλη τη Θεσσαλία…
Let the milonga begin!
Το δημιουργήθηκε στην περιοχή του Ριο δε λα Πλάτα του Μπουένος Άιρες από τη μίξη πολλών ρυθμών από διαφορετικούς λαούς. Δημιουργήθηκε για να εκφράσουν οι άνθρωποι τις ανησυχίες τους, τη , την ανάγκη για και το συναίσθημα της περιθωριοποίησης.
✻✻✻
͟ ͟ ͟Ε͟Ι͟Σ͟Ι͟Τ͟Η͟Ρ͟Ι͟Α͟
▸Προπώληση: 10 €
▸Ταμείο: 12 €
ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
• Seven Spots (στο Βόλο και όλη την Ελλάδα)
• Illusion RT (Τ.Οικονομάκη & Αγ. Νικολάου, Βόλος)
• Κεχαίδης μουσικός οίκος (28ης Οκτωβρίου 118, Βόλος)
 ͟ ͟ ͟Λ͟Ι͟͟Α͟ ͟Λ͟Ο͟Γ͟Ι͟Α͟ ͟Γ͟Ι͟Α͟ ͟Τ͟Η͟Ν͟ ͟Ο͟Ρ͟Χ͟Η͟Σ͟Τ͟Ρ͟Α͟
Το quinteto TANGartO είναι ένα μουσικό συγκρότημα που έχει συνδέσει το όνομά του με την ερμηνεία και το αυθεντικό αίσθημα των Αργεντίνικων Tangos. Έχοντας διαγράψει μια αξιόλογη και πεισματικά προσεγμένη καλλιτεχνική πορεία από το 1996, επιλέγει τους χώρους που εμφανίζεται, κάνοντας παραστάσεις που εντυπωσιάζουν! Είναι ένα ευέλικτο σχήμα με μεγάλη δυναμική και αρκετά μεγάλο και ευρύ ρεπερτόριο, που επιδιώκει να ερμηνεύει τα αυθεντικά έργα και όχι διασκευές. Ο μοναδικός ήχος του bandoneon… ο τρόπος που ερμηνεύουν οι μουσικοί, ηλεκτρίζουν την ατμόσφαιρα και φορτίζουν συναισθηματικά κάθε ευαίσθητο ακροατή, μεταδίδοντας το πάθος και τον ερωτισμό αυτής της ς!

Έχει συνεργαστεί με διάφορους Έλληνες και ξέ χορευτές: Τάσο Κεχαγιά-Αλεξία Σιλάμπρου, Luis Alberto Mestre-Ελένη Γκόση, Pablo Medici-Veronica Kuttel, Στέφανος Χατζηγεωργίου-Βαλεντίνα Δραγάτση, Λουκάς Μπαλόκας-Γεωργία Προίσκου, Δημήτρης Λουκάκης-Βίκυ Δαμιανού κ.α., καθώς επίσης και με πολλά χορευτικά συγκροτήματα (Dance Studio Tanguero, Seresta Dance Company, Quick Step, Tango Sabor κ.α.). Επίσης, έχει συνεργαστεί με διάφορους τραγουδιστές όπως: Janet Kapouya, Ειρήνη Δασκαλάκη, Bruno Dando, Άννα Αλεξοπούλου, Μαρία Τυράσκη, Μελίνα Μποτέλλη, Τζίνα Φωτεινοπούλου, Σόνια Θεοδωρίου, Claudia Delmer, Λουΐζα Σοφιανοπούλου, κ.α.

͟Τ͟η͟ν͟ ͟ε͟κ͟π͟λ͟η͟κ͟τ͟ι͟κ͟ή͟ ͟α͟υ͟τ͟ή͟ ͟ο͟ρ͟χ͟ή͟σ͟τ͟ρ͟α͟ ͟α͟π͟ο͟τ͟ε͟λ͟ο͟ύ͟ν͟ :
Λευτέρης Γρίβας (μπαντονεόν), Γιώργος Παναγιωτόπουλος (βιολί), Θωμάς Κοντογεώργης (πιάνο), Αριστείδης Χατζησταύρου (κιθάρα), Απόστολος Παπαπέτρος (κοντραμπάσο).

Lab Art & Puerto Del Tango presents TANGartO live!
Σαββατο 21 Απριλίου 2018
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30
Πληροφορίες/κρατήσεις: +30 242140 3454
Ώρες τηλ. κέντρου: 10:00-21:30
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση