Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΜΟΥΣΙΚΗ » “VolTempo” και «Ηχώ των δρόμων» στα «ΦΙΛΙΠΠΙΔΕΙΑ 2016»
“VolTempo”  και «Ηχώ των δρόμων» στα «ΦΙΛΙΠΠΙΔΕΙΑ 2016»

“VolTempo” και «Ηχώ των δρόμων» στα «ΦΙΛΙΠΠΙΔΕΙΑ 2016»

Δύο μουσικές εκδηλώσεις περιλμβάνονται αυτή την εβδομάδα στις πολιτιστικές εκδηλώσεις «ΦΙΛΙΠΠΙΔΕΙΑ 2016», που οργανώνει Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μηλεών «ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΚΩΣΤΑΤΑΣ».

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016 στην παραλία της Κορόπης, ώρα 9.30 μ.μ. μπροστά απ' το εστιατόριο « Η ΚΑΔΗ» οι VolTempo θα μας οδηγήσουν σε ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με παρέα το αυγουστιάτικο φεγγάρι.

Το συγκρότημα με τους βολιώτες μουσικούς θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα αφιερωμένο σε πολύ αγαπημένες ξένες μελωδίες και γνωστά τραγούδια των Σογιούλ, Μωράκη, Πλέσσα, Χιώτη κ.α. που όλοι γνωρίζουμε από τις αθάνατες ελληνικές ταινίες. Μουσικές ρομαντικές, νοσταλγικές, χορευτικές, δοσμένες με την φρέσκια ματιά των μουσικών του σήμερα.
τους VolTempo αποτελούν οι: Φρόσω Γαρδικλή/ πιάνο – φωνή,Έφη Χατζή/ κιθάρα – φωνή, Δημήτρης Θεοδωρακάκης/ σαξόφωνο, Νάνση Χατζή/κοντραμπάσο, Θάνος Κυρίδης/ κρουστά.

Μαζί τους παίζουν η Νικολέτα Δημοπούλου / βιολοντσέλο-μαντολίνο και ο ν/νος Δόγρανλης / βιολί.

Το Σάββατο 20 Αυγούστου, ώρα 9.30 στην πλατεία των Μηλεών, συναυλία έντεχνου τραγουδιού με το συγκρότημα « Η Ηχώ των δρόμων»

Η «Ηχώ των δρόμων» είναι ένα σχήμα με έδρα το Βόλο. Δημιουργήθηκε στις αρχές του 2013 και μετράει ήδη αρκετές εμφανίσεις στο νομό Μαγνησίας αλλά και πάρα πολλές σε όλη την Ελλάδα…

Ο λόγος ς του σχήματος, ήταν η αγάπη για το έντεχνο τραγούδι και η αγάπη στον πειραματισμό, τον αυτοσχεδιασμό και τη …έχοντας συνάμα αρκετές επιρροές και από την ελληνική πάντα με Ροκ διάθεση…

Το συγκεκριμένο διάστημα, το σχήμα έχει ήδη ηχογραφήσει την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Του ορίζοντα σελίδες – κεφάλαιο πρώτο» που κυκλοφορησε στα τέλη Φεβρουαρίου.

Τα τραγούδια που επιλέχθηκαν και διασκευάστηκαν είναι τραγούδια των: Σωκράτη Μάλαμα, Θανάση Παπακωνσταντίνου, , Μαρία Δημητριάδη, Θάνου Μικρούτσικου, Αλκίνοου Ιωαννίδη, Μιλιτιάδη Πασχαλίδη, Παντελή Θαλασσινού, Νίκου Ξυλούρη, Μάνου Λοΐζου, Γιάννη Μαρκόπουλου, Νικόλα , Ορφέα Περίδη, Νατάσα Μποφίλιου κ.α.

Η «Ηχώ Των Δρόμων» αποτελείται από τους: Απόστολο Καμακά, Φωνή – Κιθάρα, Κάτια Ορφανού, Φωνή, Ιάσονα Τουφεξή Βιολί – φωνητικά, Σπύρο Αποστόλου Κρουστά – φωνητικά και Ανέστη Κουρδή Ηλ. Μπάσο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση