Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΟΥΣΙΚΗ / Η Βολιώτικη Χορωδία κλείνει 80 έτη και συνεχίζει το τραγούδι
Η Βολιώτικη Χορωδία κλείνει 80 έτη και συνεχίζει το τραγούδι

Η Βολιώτικη Χορωδία κλείνει 80 έτη και συνεχίζει το τραγούδι

Η Βολιώτικη Χορωδία, η – Περιφερειακή Ενότητα και Σποράδων και η Δ/νση Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, συνδιοργανώνουν στo πλαίσιo της σειράς εκδηλώσεων επετειακού χαρακτήρα (80 και το τραγούδι συνεχίζεται), επετειακή στην αίθουσα του Θεάτρου του Πολιτιστικού Κέντρου . Ιωνίας Βόλου το Σάββατο 25 Νοεμβρίου .

Η Βολιώτικη Χορωδία μπαίνει αισίως στον 80ο χρόνο συνεχούς και αδιάλειπτης λειτουργίας, συνεχούς εθελοντικής προσφοράς στον πολιτισμό της χώρας μας. Τα οφέλη από το χορωδιακό τραγούδι είναι ανεκτίμητα καθώς αυτό ψυχαγωγεί, (με την αρχαία έννοια της λέξης) εκπαιδεύει, διασκεδάζει, ενισχύει την ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει στην ανάπτυξη της αυτογνωσίας. Βοηθάει στην κοινωνικοποίηση μέσα από την ομαδική δραστηριότητα ενώ ταυτόχρονα καλλιεργεί το συναίσθημα της προσφοράς. Η περιλαμβάνει ομιλίες, βιντεοπροβολές, απονομή αναμνηστικών πλακετών σε παλαιά στελέχη της Χορωδίας και επί σκηνής εκτέλεση τραγουδιών από την Χορωδία. Παράλληλα στο φουαγιέ του Θεάτρου θα πραγματοποιηθεί έκθεση αρχειακού και φωτογραφικού υλικού.

Όπως τόνισε σε σχετικές δηλώσεις η και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη «Η – Περιφερειακή Ενότητα και Σποράδων στηρίζει ακόμη μία πολύ σημαντική εκδήλωση, όπως αυτή της Βολιώτικης Χορωδίας. Είναι μια επετειακή εκδήλωση, με αφορμή την συμπλήρωση 80 χρόνων από την ίδρυσή της και της συνεχούς λειτουργίας της και καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να στηρίξουν με την παρουσία τους αυτή την εκδήλωση, τιμώντας συνάμα όλους εκείνους τους ανθρώπους που συμμετείχαν στη Βολιώτικη Χορωδία».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Παράσυρση 12χρονου στην Αγριά #παράσυρσημεμηχανάκι - https://t.co/9cEOooXEsB -

  • Ο ύπατος αρμοστής του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/HKjdqTX0sp… -

  • Θερινά δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/K27VDcMyfX -

"Αλιεύοντας" την είδηση