Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΜΟΥΣΙΚΗ » Η Βολιώτικη Χορωδία κλείνει 80 έτη και συνεχίζει το τραγούδι
Η Βολιώτικη Χορωδία κλείνει 80 έτη και συνεχίζει το τραγούδι

Η Βολιώτικη Χορωδία κλείνει 80 έτη και συνεχίζει το τραγούδι

Η Βολιώτικη Χορωδία, η Περιφέρεια Θεσσαλίας – και Σποράδων και η Δ/νση Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, συνδιοργανώνουν στo πλαίσιo της σειράς εκδηλώσεων επετειακού χαρακτήρα (80 και το τραγούδι συνεχίζεται), επετειακή στην αίθουσα του Θεάτρου του Πολιτιστικού Κέντρου ς Βόλου το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017.

Η Βολιώτικη Χορωδία μπαίνει αισίως στον 80ο χρόνο συνεχούς και αδιάλειπτης λειτουργίας, συνεχούς εθελοντικής προσφοράς στον πολιτισμό της χώρας μας. Τα οφέλη από το χορωδιακό τραγούδι είναι ανεκτίμητα καθώς αυτό ψυχαγωγεί, (με την αρχαία έννοια της λέξης) εκπαιδεύει, διασκεδάζει, ενισχύει την ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει στην της αυτογνωσίας. Βοηθάει στην κοινωνικοποίηση μέσα από την ομαδική δραστηριότητα ενώ ταυτόχρονα καλλιεργεί το συναίσθημα της προσφοράς. Η περιλαμβάνει ομιλίες, βιντεοπροβολές, απονομή αναμνηστικών πλακετών σε παλαιά στελέχη της Χορωδίας και επί σκηνής εκτέλεση τραγουδιών από την Χορωδία. Παράλληλα στο φουαγιέ του Θεάτρου θα πραγματοποιηθεί έκθεση αρχειακού και φωτογραφικού υλικού.

Όπως τόνισε σε σχετικές δηλώσεις η Δωροθέα Κολυνδρίνη «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας – και Σποράδων στηρίζει ακόμη μία πολύ σημαντική εκδήλωση, όπως αυτή της Βολιώτικης Χορωδίας. Είναι μια , με αφορμή την συμπλήρωση 80 χρόνων από την ίδρυσή της και της συνεχούς λειτουργίας της και καλούμε όλους τους συμ μας να στηρίξουν με την παρουσία τους αυτή την εκδήλωση, τιμώντας συνάμα όλους εκείνους τους ανθρώπους που συμμετείχαν στη Βολιώτικη Χορωδία».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση