Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΟΥΣΙΚΗ / Το Μουσικό Σύνολο “Η Μεταμόρφωση” στη Ναυτική Εβδομάδα
Το Μουσικό Σύνολο “Η Μεταμόρφωση” στη Ναυτική Εβδομάδα

Το Μουσικό Σύνολο “Η Μεταμόρφωση” στη Ναυτική Εβδομάδα

Aύριο Παρασκευή 3 Ιουνίου ,  στις 20.30 στον χώρο προ του Ιερού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης το Μουσικό Σύνολο της Ορθόδοξης Αδελφότητας “Η Μεταμόρφωση” από την Θεσσαλονίκη , θα δώσει   συναυλία με νεανική μουσική και τραγούδια από πολλές χώρες της Ευρώπης, στο πλαισιο της Ναυτικης Εβδομάδας.

“Η Μεταμόρφωση” είναι ένα μουσικό σχήμα που εστιάζει στο συνδυασμό της σύγχρονης μουσικής με το χριστιανικό στίχο.

Ο χριστιανικός στίχος αναφέρεται σε θέματα της Χριστιανικής πίστης ενώ η μουσική επένδυση δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα τραγούδια που συνήθως ακούγονται ευχάριστα από τη νέα γενιά . Το αποτέλεσμα είναι αντιπροσωπευτικά του είδους τραγούδια που έχουν εύκολα αναρριχηθεί ανάμεσα στα καλύτερα “hits” ευρωπαϊκών χωρών, με προοπτικές για ακόμη περισσότερη μελλοντική επιτυχία.

Το μουσικό σύνολο “Η Μεταμόρφωση” απαρτίζεται από μια ομάδα ορθόδοξων νέων, ερασιτεχνών, που δραστηριοποιούνται τα τελευταία χρόνια, έχοντας σαν στόχο να εκφράσουν μουσικά και ποιητικά τα βασικά στοιχεία της Χριστιανικής πίστης με τη συνοδεία πλήκτρων, ακουστικής και ηλεκτρικής κιθάρας, ντραμς, τρομπέτας, κλπ.

Αυτό το σύνολο , που αξίζει να το ακούσουν οι Βολιώτες , αποτελεί  μια ευχάριστη νότα διαφορετικότητας , μέσα στην παραδοσιακή χριστιανική μουσική.

Οι εκδηλώσεις  θα συνεχιστούν το Σάββατο με την Φιλαρμονική Εταιρία Κέρκυρας «Μάντζαρος» , ενώ θα εμφανιστεί και πάλι η Φιλαρμονική του Δήμου Βόλου για να ολοκληρωθεί   την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016.

Η  «Μαγνήτων Κιβωτός» και όλοι οι συνδιοργανωτές , καλούν τους πολίτες και τους τοπικούς φορείς να αγκαλιάσουν και αυτές τις εκδηλώσεις καταδεικνύοντας έτσι και την αναγκαιότητα να καθιερωθεί η νέα «Ναυτική Εβδομάδα στον Βόλο».

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κυρ. Μητσοτάκης από Εύβοια: Ταχύτατα οι αποζημιώσεις για τους πληγέντες - https://t.co/Vih1UHxNtH -

  • Παραδόθηκε σε κυκλοφορία ο κυκλικός κόμβος στα Φάρσαλα - https://t.co/KuubSgfJRQ -

  • Ακυρώνεται η φετινή ΔΕΘ- Κατεβάζει "ρολά" η εστίαση από τις 12 τα μεσάνυχτα στον Βόλο - https://t.co/774XuGBRpd -

"Αλιεύοντας" την είδηση