Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΜΟΥΣΙΚΗ » ‘’ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΑ ΠΑΘΗ’’ στο LabArt
‘’ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΑ ΠΑΘΗ’’  στο LabArt

‘’ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΑ ΠΑΘΗ’’ στο LabArt

H μεγάλη εβδομάδα των Παθών ξεκινάει με μια βραδιά μοναδική: παρουσίαση με ‘Της Καρδιάς τς Πάθη' τα νέα του Ανδρέα Κατσιγιάννη με τον Μπάμπη Τσέρτο!
Οι δύο αγαπημένοι του βολιώτικου κοινού, στις 8 Απριλίου , ημέρα Σάββατο στην μουσική σκηνή Lab Art θα παρουσιάσουν πέρα από την καινούργια τους συν ,ένα πρόγραμμα εφ'όλης της ύλης από την 30 χρονη στο τραγούδι του Μπάμπη Τσέρτου και από την σχεδόν δύο δεκαετιών πορεία του Ανδρέα Κατσιγιάννη και της Εστουδιαντίνας.

Μαζί τους :Μικρό σύνολο της Εστουδιαντίνας . Φιλική συμμετοχή Κώστας Ζεμπίλας ,Απόστολος Μόσιος .

Ο Μπάμπης Τσέρτος, είναι ένας σπουδαίος ερμηνευτής, που διακρίνεται για το του, στο καλό τραγούδι, αυτό που υπηρετεί με και ήθος πάνω από 30 χρόνια .
Στης καρδιάς τα πάθη, νέα που υπογράφει ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Εστουδιαντίνας και συνθέτης ,, ο Μπάμπης Τσέρτος, ερμηνεύει 12 αυτοτελείς ιστορίες, τού πάθους,του έρωτα και της καρδιάς ,δίνοντας το στίγμα του, στην νέα σκηνή του λαϊκού τραγουδιού που πάντοτε μιλάει στις ψυχές των ακροατών -νοσταλγών του ωραίου τραγουδιού.

Μια μεγάλη παρέα ,από αγαπημένους φίλους-συνεργάτες στιχουργούς ,έδωσε την ρότα αυτού του ταξιδιού. Η Λίνα Δημοπούλου, ο Κώστας Καρτελιάς, ο Οδυσσέας Ιωάννου, ο Χρήστος Παγώνης, ο Τάσος Χαλκιάς, ο Σπήλιος Ζαχαρόπουλος, αλλά και αυτοί που λείπουν από τούτο τον κόσμο, αφήνοντάς μας ό,τι πολυτιμότερο ,την ψυχή τους, ο Κωνσταντινουπολίτης ποιητής Δημήτρης Παπακωνσταντίνου και ο Ηλίας Κατσούλης .

Στης καρδιάς τα πάθη, με οδηγό την φωνή του Μπάμπη Τσέρτου, σε μουσικές του Ανδρέα Κατσιγιάννη.

Στο τραγούδι ‘'Δεν πάει άλλο πιο κάτω'' συμμετέχει ο Γιάννης Πάριος .

Τη νέα δισκογραφική δουλειά του Μπάμπη Τσέρτου και του Ανδρέα Κατσιγιάννη μπορείτε να βρείτε ή να παραγγείλετε στα συνεργαζόμενα δισκοπωλεία και σημεία πώλησης,στις αλυσίδες Public, Reload, Ιανός καθώς και στο online shop της Zefxis Music.


Σάββατο 8 Απριλίου
Lab art – , Πολυχώρος Τσαλαπάτα

Oι πόρτες ανοίγουν στις 21:00
Έναρξη – 22:00

Εισιτήρια:
10 ευρώ – Γενική Είσοδος
*Τα εισιτήρια είναι θεάματος και δεν συμπεριλαμβάνουν ποτό

Πληροφορίες/Kρατήσεις : 2421 40 3454 (ώρες 10:00-14:00 17:00-21:00)

Σημεία προπώλησης:

-Viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876
-Seven Spots (Κ.Καρτάλη καθώς και Πολυμέρη)
-Illusion RT (Τ.Οικονομάκη με Αγ. ικολάου)
-Classic (Ερμού 187)

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση