Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΜΟΥΣΙΚΗ » Την Σαμοθρακήτισσα Ζωή Τηγανούρια βράβευσε η Πανσαμοθρακική Εστία Αθηνών
Την Σαμοθρακήτισσα Ζωή Τηγανούρια βράβευσε η Πανσαμοθρακική Εστία Αθηνών

Την Σαμοθρακήτισσα Ζωή Τηγανούρια βράβευσε η Πανσαμοθρακική Εστία Αθηνών

Η Πνσαμοθρακική Εστία Αθηνών «Η Νίκη της ς» βράβευσε φέτος την Σαμοθρακήτισσα Ζωή Τηγανούρια στην ετήσια του συλλόγου.

 

Σε μια λιτή απονεμήθηκε στη συνθέτη & σολίστ του , ένα χρυσό και μία τιμητική περγαμηνή προς επιβράβευση για την συνεχή προβολή και ανάδειξη του νησιού μέσα από την καλλιτεχνική της διαδρομή, καθώς και για το έμπρακτο ενδιαφέρον της.

Η βράβευση έγινε από τον πρόεδρο της Πανσαμοθρακικής Εστίας Αθηνών Διογένη Παπανικολάου, παρουσία του γενικού γραμματέα Μιχάλη Βραχιώλια και των μελών του συλλόγου.

Πρόσφατα, η καλλιτέχνης συμμετείχε αφικλοκερδώς σε μεγάλη για την οικονομική ενίσχυση της πληγείσας ς στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρουπόλεως, που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγνάντιας «Άγιος Γεώργιος»  Ελένη Ιντζεπελίδου, του Ν. Έβρου, Πολιτιστικούς – Κοινωνικούς Συλλόγους, Επαγγελματικά & Αθλητικά Σωματεία, Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων, Συλλόγους της Ομογένειας και φυσικά την πολύτιμη συμβολή του μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπόλεως & Σαμοθράκης Άνθιμου.

Το χρηματικό που συγκεντρώθηκε δόθηκε απ' ευθείας στον Δήμο Σαμοθράκης προς αποκατάσταση των ζημιών και ανακούφιση των πληγέντων.

Στην ίδια εκδήλωση τιμήθηκε και η  Μαριγώ Λαιμού-Πατίτσα για την πολυετή πολύτιμη προσφορά της, συνεχίζοντας την οικογενειακή της παράδοση όπως τόνισε ο πρόεδρος του συλλόγου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση