Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΜΟΥΣΙΚΗ » Τιμητική βράβευση στη συνθέτη Ζωή Τηγανούρια
Τιμητική βράβευση στη συνθέτη Ζωή Τηγανούρια

Τιμητική βράβευση στη συνθέτη Ζωή Τηγανούρια

Τιμητική βράβευση στη συνθέτη πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24/03/2018 στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Μεταμόρφωσης, σε μια υπέροχη κοινωφελούς χαρακτήρα εκδήλωση για την οικονομική ενίσχυση του Κ.Α.Σ.Π. “Χατζηπατέρειο”, που διοργανώθηκε από το Δήμο Μεταμόρφωσης (Τμήμα Πολιτισμού) και την Κοινωφελή Επιχείρηση σε συν με τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Προφήτης Ηλίας”.

 

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στη διακεκριμένη συνθέτη για την αφιλοκερδή συμμετοχή της στην εκδήλωση και την ευαισθησία της σε θέματα που αφορούν από τον πρόεδρο του Συλλόγου “Προφήτης Ηλίας” Αθανάσιο Τσάμπρα, παρουσία του δημάρχου Μεταμόρφωσης   Μιλτιάδη Καρπέτα, του γ.γ. του Συλλόγου Νίκου Ζωγράφου και του πρόεδρου του Δ.Σ. του Ιδρύματος  Ιωάννη Ν. Χατζηπατέρα.

 

Συγκινητική ήταν η στιγμή όπου ο κος Χατζη παρέδωσε στη μουσικοσυνθέτη μία ευχαριστήρια κάρτα φτιαγμένη εξ' ολοκλήρου από τα του Ιδρύματος, με τη Ζωή Τηγανούρια κατασυγκινημένη να προτρέπει το κοινό να συμμετέχει ενεργά σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

Στο μουσικό μέρος της εκδήλωσης, ακούστηκαν και από το ρεπερτόριο της διακεκριμένης συνθέτιδος με το κοινό να ανταποκρίνεται ένθερμα.

Συμμετείχαν ο  ερμηνευτής Κώστας Τηγάνης κι οι μουσικοί Γιάννης Ταυλάς (κιθάρα), Στέφανος Χατζηαναγνώστου (φλάουτο), Γιώργος Πολίτης (μπάσο) και Στέλιος Γελης (κρουστά).

Το “Χατζηπατέρειο Κέντρο Αποκατάστασης & Στήριξης Παιδιού” επιτελεί πολύτιμο κοινωνικό έργο στην αντιμετώπιση των συνολικών αναγκών των παιδιών με εγκεφαλική παράλυση, στην αποκατάσταση, την εκπαίδευση καθώς και την προσπάθεια για εξασφάλιση ποιότητας στην καθημερινή τους ζωή, μέσω της συντονισμένης προσπάθειας και συνς πολλών ειδικών, επιστημόνων και εργαζομένων.

Στοχεύοντας στην ανάδειξη όλων των παραπάνω αλλά και σε μια προσπάθεια συμβολικής και πρακτικής στήριξης των δράσεων του Ιδρύματος, αντί εισιτηρίου διατέθηκαν κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης σε όσους από τους παρόντες θέλησαν να γίνουν αρωγοί.

"Αλιεύοντας" την είδηση