Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΜΟΥΣΙΚΗ » Ταξιάρχης Κούντριας – Γιάννης Τσούκας live
Ταξιάρχης Κούντριας – Γιάννης Τσούκας live

Ταξιάρχης Κούντριας – Γιάννης Τσούκας live

Το Σάββατο 12 Μαρτίου στις 22:00 και στο “Θεατρινή”, ο Ταξιάρχης Κούντριας και ο Γιάννης Τσούκας μοιράζονται τη σκηνή προσφέροντας συγκίνηση αλλά και ψυχαγωγία.

Ένα μουσικό από τον Σαββόπουλο, στον Μαχαιρίτσα, τον Στόκα ως τη Μαρινέλλα, την Βάνου, τον Πάριο κ.ά. Για όλα εκείνα που χορέψαμε ξέφρενα, αφιερώσαμε με δάκρυα στα μ αλλά και μας έκαναν να νοσταλγήσουμε.

Ο Ταξιάρχης Κούντριας, ο Βολιώτης σολίστ, διαγράφει με επιτυχία τη δική του . Διδάσκει και παίζει κλασσική κιθάρα ενώ έχει βραβευτεί σε διάφορα ανά την Ελλάδα. Έχει ιδρύσει τη δική του μπάντα με τίτλο AppARTία ενώ παράλληλα ηχογραφεί και τη δική του δισκογραφία.

Ο Γιάννης Τσούκας, με κατ επίσης από τον Βόλο, στα πρώτα του βήματα στον χώρο του τραγουδιού, αφού ως τ τραγουδούσε ως ηθοποιός σε επιθεωρήσεις και μουσικές παραστάσεις με τη Σοφία Βόσσου, νά ‘ναι από τους πρώτους που τον εμπιστεύτηκαν στο πλάι τους.

Μαζί τους θα βρίσκεται ο Μάριος Καραμπότης, με κατ από την . Ο 25χρονος πιανίστας, που την εμπειρία του και τις γνώσεις του θα τις ζήλευαν πολλοί. Στη φαρέτρα των συνεργασιών του γνωστοί και αγαπημένοι ενώ έχει βρεθεί σε πολλά από τα μιούζικαλς που έχουν ανέβει στην Ελλάδα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση