Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΜΟΥΣΙΚΗ » Συναυλία Θύμιου Ατζακά στο θέατρο Αλώνι
Συναυλία Θύμιου Ατζακά στο θέατρο Αλώνι

Συναυλία Θύμιου Ατζακά στο θέατρο Αλώνι

To σε συνεργασία με το μουσικό χωριό Αγίου Λαυρεντίου παρουσιάζουν για μια βραδυά την μουσική παρουσίαση του δίσκου του Θύμιου Ατζακά με τίτλο “Udopia» στις 25 Αυγούστου και 9.00 μ.μ.

Το cd Udopia διακρίθηκε πρόσφατα ανάμεσα σε 275 τίτλους στα πλαίσια του German Record Critics' Award (Preis der deutschen Schallplattenkritik), στην κατηγορία “Grenzgänge” (Crossover)! Ο δίσκος είναι παραγωγή της γερμανικής carpe diem σε σύμπραξη με το .

Την επιτροπή απαρτίζουν 156 έγκριτοι μουσικοκριτικοί, συγγραφείς, μουσικολόγοι και παραγωγοί από τη Γερμανία, την και την Ελβετία και το τελικό βραβείο είναι ένα από τα σημαντικότερα στην Ευρώπη.

Όλη η μουσική της Udopia είναι πρωτότυπη, με εξαίρεση δύο εμβόλιμες επεξεργασίες/διασκευές, επάνω σε μουσική του Eric Satie και του μιού συνθέτη και λυράρη, Νικολάκη. Και οι δυο έζησαν την ίδια σχεδόν εποχή, συχνά κόντρα στα κυρίαρχα μουσικοποιητικά πλαίσια του τός τους, παράγοντας μια μουσική αξιομνημόνευτης κομψότητας.

Ο μουσικός Τόπος της Udopia, σαν τον κέδρο της ερήμου, είναι αυστηρός και άνυδρος, καθώς χυμοί και αρώματα δονούνται κάτω από το φλοιό του, βαθιά μέσα στο αιχμηρό του ξύλο. Οι μουσικές της φράσεις, σαν ανάγλυφες σε παλλόμενη άμμο, διαγράφονται και σβήνουν για να αναγεννηθούν ξανά σε νέες μορφές.
Παίζουν οι μουσικοί:
James Wylie (σαξόφωνο, πολίτικη λύρα)
Νίκος Παραουλάκης (νέυ)
Μηλιάδου (τσέλο, βιόλα ντα γκάμπα)
Δημήτρης Ζακης (μαρίμπα, κρουστά)
Θύμιος Ατζακάς (ούτι)
Αυγερινή Γάτση (φωνή)

Τιμή εισητηρίου 7 .

Πληροφορίες 6973339142 /www.theatroaloni.gr και www.musicvillage.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση