Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΜΟΥΣΙΚΗ » Σύμπραξη Βολιωτών σε πρωτότυπο video clip
Σύμπραξη Βολιωτών σε πρωτότυπο video clip

Σύμπραξη Βολιωτών σε πρωτότυπο video clip

Ολοκληρώθηκν τ γυρίσματα του video clip για το καινούργιο τραγούδι του Σπύρου «Άβολα Όνειρα» σε σκηνοθεσία της Μαρίας Καραζάνου.

Πρόκειται για ένα ακόμα τραγούδι σε του Σπύρου και στίχους του Απόστολου Καμακά.

Το τραγούδι που κινείται σε σκοτεινά και πειραματικά μονοπ, μπολιάζεται , με τη συμμετοχή της εξαιρετικής τραγουδίστριας, Ναταλίας Ρασούλη, η οποία συνεργάστηκε στο παρελθόν με τον Σπύρο Αποστόλου, ερμηνεύοντας τον «Υγρό Ψαλμό» και αγαπήθηκε από την κοινότητά του σκληρού ήχου, μέσω των Septic Flesh και των Chaostar.

Το line up της ηχογράφησης συμπληρώνεται από τους: Σπύρο Αποστόλου (κιθάρα / φωνή), Ναταλία Ρασούλη (φωνή), Σπύρο Χαρμάνη (κιθάρα / τύμπανα), Λάμπρο Ζαφειρόπουλο (sound effects) και Ανέστη Κουρδή (μπάσο).

Οι ηχογραφήσεις πραγματοποιήθηκαν στο Underhouse Studio και στο Mythos Studio ενώ το mastering έγινε στο Suncord Audiolab στα από τον Αχιλλέα Καλαντζή (Aenaon, Varathron).

Ένα δεκάλεπτο μουσικό video – μικρού μήκους, πρόκειται να μας ταξιδέψει στο κόσμο των ονείρων. Στο κόσμο που ο εφιάλτης γίνεται ο μεγαλύτερος φόβος , αλλά και πολλές φορές, η αποκάλυψη της αλήθειας. Όπως σε όλες τις μυθοπλασίες, το έρχεται μετά από το μεγαλύτερο σκοτάδι…

Η βρίσκεται στο στάδιο του μοντάζ και πρόκειται να παρακολουθήσουμε προς τα τέλη του καλοκαιριού.

Συντελεστές
Παραγωγός: Σπύρος Αποστόλου / Σκηνοθεσία: Μαρία Καραζάνου / Art direction: Ασπασία Μπότα / Φωτογραφία – Βιντεοληψία : Γιώργος Μπέγας, Timeline Filmmakers / Μοντάζ: Γιώργος Μπέγας, Timeline Filmmakers / Σενάριο: Σπύρος Αποστόλου, Αγγελική Γουργιώτη, Μαρία Καραζάνου, Ασπασία Μπότα / CHEF Ηλεκτρολόγος: Τάσος Κουλούρης / Μακιγιάζ: Κατερίνα Μαυρογένη.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση