Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΜΟΥΣΙΚΗ » Συγκλόνισε η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου, στο Θέατρο Μελίνα Μερκούρη
Συγκλόνισε η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου, στο Θέατρο Μελίνα Μερκούρη

Συγκλόνισε η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου, στο Θέατρο Μελίνα Μερκούρη

Συγκλόνισε και συγκίνησε το κοινό, που κατέκλυσε το Θερινό “Μελίνα Μερκούρη”, στην  συναυλία της η φημισμένη Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου – Μαγνησίας, υπό την διεύθυνση του Βολιώτη μαέστρου και κιθαριστή Αλέξανδρου Παπαρίζου και σολίστ  τον κιθαριστή της Sony Classical, Στέλιο κόλγκαρη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Βόλου – Μαγνησίας.

Συνέπραξαν μαζί της ακόμη, οι Βολιώτες εράσιμος Σιούρας, Ταξιάρχης Κούντριας, Θάνια Παπαγεωργίου και οι Κιθαριστικές Ορχήστρες, Santa Barbara και 19 Τάστα.

Το ιστορικό  Βόλου – Μαγνησίας,  που έχει ήδη καταγραφεί στην ιστορία της παγκόσμιας ς, χάρις στο ψηφιακό CD, που κυκλοφορεί  από την FM RECORDS, σε πάνω από 400 ψηφιακές πλατφόρμες ς σε όλο τον πλανήτη, κάνοντας γνωστό τον Βόλο και τον Νομό Μαγνησίας διεθνώς, με καλλιτεχνικό διευθυντή, τον Βολιώτη  κιθαριστή και παιδαγωγό Τάσο Ιωακειμίδη.

Η διοργάνωση τα τελευταία χρόνια διοργανώνεται καλλιτεχνικά, από τον Σύλλογο Ελλήνων Κιθαριστών,  με την υποστήριξη της Δ/νσης Πολιτισμού του  Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου.  

Η Ορχήστρα ερμήνευσε επί σκηνής, του Μάρκου Βαμβακάρη και του Ηλία Ανδριόπουλου, με ερμηνευτή τον Λαϊκό Τραγουδιστή, Κώστα Ζεμπίλα, καθώς και Μπιζέ, Λόρκα, Χατζιδάκι & Θεοδωράκη με την διεθνούς φήμης Σοπράνο, Μαρίτα Παπαρίζου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση