Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΜΟΥΣΙΚΗ » Στον Αγ. Γεώργιο Νηλείας ο Βασίλης Καζούλης
Στον Αγ. Γεώργιο Νηλείας ο Βασίλης Καζούλης

Στον Αγ. Γεώργιο Νηλείας ο Βασίλης Καζούλης

Τον Βασίλη Καζούλη θα απολαύσουν όσοι βρεθούν στην  κεντρική του Αγίου Γεωργίου Νηλείας, σε μια και μοναδική εμφάνιση μεθαύριο Τέταρτη 17 Αυγούστου στις 10:30 το βράδυ.

Ο Βασίλης Καζούλης, είναι ένας από τους αγαπημέ τραγουδοποιούς της γενιάς του από την αρχή της καλλιτεχνικής του ς έχει υπογράψει κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά που μας συντροφεύουν και σιγοτραγουδάμε μέχρι σήμερα (Φανή, Αν ήσουν άγγελος, Κάτι να γυαλίζει, Το τελευταίο για την Αμοργό, Αεροπλάνα, Βορινό Λιμάνι, Κοπέλες για λίγο, Τα φιλιά του Αυγούστου κ.α.).

Σήμερα παραμένοντας πιστός σε όλα όσα τον έκαναν να αγαπήσει τη , κυκλοφόρησε ένα νέο Digitalalbum με τίτλο «Λευκός ουρανός» σε – στίχους – ενορχήστρωση – παραγωγή του ιδίου, θέλοντας να μας ταξιδέψει για ακόμη μία φορά στον όμορφο μουσικό του κόσμο.

Από τα άκια μέχρι τις μουσικές σκηνές και τις , ο Βασίλης Καζούλης, όλα αυτά τα χρόνια, παραμένει πιστός σε όλα όσα τον έκαναν να αγαπήσει τη μουσική. Κατεξοχήν καλλιτέχνης των Live εμφανίσεων, η που δημιουργεί στη σκηνή είναι γεμάτη αυθορμητισμό, δύναμη και χαρά και η αγάπη και ο ενθουσιασμός που εισπράττει από τον κόσμο είναι για εκείνον πάντα ο τρόπος να «φορτίζει τις μπαταρίες του» και να συνεχίζει…

Μαζί του θα εμφανιστεί η υπέροχη Νεφέλη βιολί- φωνή και ο εξαιρετικός κιθαρίστας Ρωμανός.

Για κρατήσεις θέσεων 2428079719.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση