Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΜΟΥΣΙΚΗ » Στον Αγ. Γεώργιο Νηλείας ο Βασίλης Καζούλης
Στον Αγ. Γεώργιο Νηλείας ο Βασίλης Καζούλης

Στον Αγ. Γεώργιο Νηλείας ο Βασίλης Καζούλης

Τον Βσίλη Κζούλη θα απολαύσουν όσοι βρεθούν στην  κεντρική πλατεία του Αγίου Γεωργίου ηλείας, σε μια και μοναδική εμφάνιση μεθαύριο Τέταρτη 17 Αυγούστου στις 10:30 το βράδυ.

Ο , είναι ένας από τους αγαπημένους τραγουδοποιούς της γενιάς του από την αρχή της καλλιτεχνικής του πορείας έχει υπογράψει κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά που μας συντροφεύουν και σιγοτραγουδάμε μέχρι σήμερα (Φανή, Αν ήσουν άγγελος, Κάτι να γυαλίζει, Το τελευταίο πλοίο για την Αμοργό, Αεροπλάνα, Βορινό , Κοπέλες για λίγο, Τα φιλιά του Αυγούστου κ.α.).

Σήμερα παραμένοντας πιστός σε όλα όσα τον έκαναν να αγαπήσει τη μουσική, κυκλοφόρησε ένα νέο Digitalalbum με τίτλο «Λευκός ουρανός» σε μουσική – στίχους – ενορχήστρωση – παραγωγή του ιδίου, θέλοντας να μας ταξιδέψει για ακόμη μία φορά στον όμορφο μουσικό του κόσμο.

Από τα μπαράκια μέχρι τις μουσικές σκηνές και τις συναυλίες, ο , όλα αυτά τα χρόνια, παραμένει πιστός σε όλα όσα τον έκαναν να αγαπήσει τη μουσική. Κατεξοχήν καλλιτέχνης των Live εμφανίσεων, η ατμόσφαιρα που δημιουργεί στη σκηνή είναι γεμάτη αυθορμητισμό, και χαρά και η αγάπη και ο ενθουσιασμός που εισπράττει από τον κόσμο είναι για εκείνον πάντα ο τρόπος να «φορτίζει τις μπαταρίες του» και να συνεχίζει…

Μαζί του θα εμφανιστεί η υπέροχη εφέλη βιολί- φωνή και ο εξαιρετικός κιθαρίστας μανός.

Για κρατήσεις θέσεων 2428079719.

"Αλιεύοντας" την είδηση