Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΜΟΥΣΙΚΗ » Στο Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας Βόλου – Μαγνησίας, το Cyprus Guitar Trio
Στο Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας Βόλου – Μαγνησίας, το Cyprus Guitar Trio

Στο Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας Βόλου – Μαγνησίας, το Cyprus Guitar Trio

Στο ιστορικό Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας Βόλου – Μαγνησίας, 12-14 Ιουλίου 2019 που διοργανώνεται με την αιγίδα της Μητροπόλεως Δημητριάδος & Αλμυρού, με την στήριξη του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών, θα εμφανιστεί το περίφημο Guitar Trio, αποτελούμενο από τους κορυφαίους Κύπριους κιθαριστές, Βασίλη Αβραάμ, Σωκράτη Λεπτό & Γιώργο Χριστοφή.

Είναι η 61η Διοργάνωση του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών, από το 2013 που ιδρύθηκε. Όλες οι του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν στο Συνεδριακό Κέντρο  της Μητρόπολης στα Μελισσάτικα , με ελεύθερη είσοδο για το κοινό της Μαγνησίας.

Καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ είναι ο κιθαριστής και παιδαγωγός Τάσος Ιωακειμίδης.

Επίσημος προσκεκλημένος της διοργάνωσης είναι ο διεθνώς καταξιωμένος Βολιώτης μουσικός Ανδρέας Κατσιγιάννης,

Το περίφημο Cyprus Guitar Trio συνοδεύει στις συναυλίες τους, ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Κιθαριστικής Ορχήστρας Κύπρου, Καθηγητής του Λευκωσίας, Αντώνης Κοϊζας.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ, θα εμφανιστεί η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου – υπό τη διεύθυνση του Αλέξανδρου Παπαρίζου, με την σύμπραξη του διεθνούς φήμης σολίστ Στέλιου Γκόλγκαρη και των Βολιωτών κιθαριστών Ντίνου Γκρίνια και Γεράσιμου Σιούρα, μαζί με τον γνωστό τραγουδιστή Κώστα Ζεμπίλα.

Το Φεστιβάλ Κιθάρας Βόλου Μαγνησίας – Volos Magnesia Guitar Festival αποτελεί συνέχεια των κιθαριστικών διοργανώσεων που στήριζε τα τελευταία χρόνια ο Σύλλογος Ελλήνων Κιθαριστών στη Μαγνησία και έχει ήδη καταγραφεί στην ιστορία, χάρις στο ψηφιακό CD που κυκλοφορεί από την FM RECORDS, σε πάνω από 400 ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής σε όλο τον πλανήτη, κάνοντας γνωστό τον Βόλο και τη Μαγνησία διεθνώς.

 

Ο Βολιώτης Κιθαριστής Αλέξανδρος Παπαρίζος καλλιτεχνικός διευθυντής στην 5η Κιθαριστική Ακαδημία Παρνασσού 

Με τον καταξιωμένο Βολιώτη κιθαριστή και μαέστρο Αλέξανδρο Παπαρίζο καλλιτεχνικό διευθυντή, θα διεξαχθεί η 5η Κιθαριστική Ακαδημία Παρνασσού 19-21 Ιουλίου 2019, στο Αγρόκτημα Αμφίκαια στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας.

Στο Φεστιβάλ συμμετέχουν ακόμη, το κιθαριστικό ντουέτο της  Classical, Stelios & Vassilis (Στέλιος Γκόλγκαρης & Βασίλης Μαστοράκης), ο ενορχηστρωτής της Ελληνικής Κιθαριστικής Ορχήστρας, Κιθαριστής Αντώνης Μυτακίδης, οι νεαροί σολίστ κιθάρας Γιώργος Γκόλγκαρης (Καλλιτεχνικός Διευθυντής Φεστιβάλ Κιθάρας Ιονίων Νήσων) & Ηλίας Διαμαντάκης (Καλλιτεχνικός Διευθυντής Φεστιβάλ Κιθάρας Αττικής).

Στην διοργάνωση θα συμπράξουν επίσης το διάσημο Apollon Guitar Ensemble, η Santa Barbara Guitar Orchestra υπό την διεύθυνση του Αλέξανδρου Παπαρίζου και η Κιθαριστική Ορχήστρα Λαμίας – Guitarodais υπό την διεύθυνση του Πύρρου Πουλίτσα.

Όλες οι του Φεστιβάλ, θα γίνουν στο “Αγρόκτημα Αμφίκαια“, θα διαρκέσουν τρεις μέρες και στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται, συναυλίες, σεμινάρια, διαγωνισμοί και διαλέξεις κιθάρας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση