Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΜΟΥΣΙΚΗ » Στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας η Νατάσσα Μποφίλιου
Στο  Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας η Νατάσσα Μποφίλιου

Στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας η Νατάσσα Μποφίλιου

Η ατάσσα Μποφίλιου, μία από τις πιο αγαπημένες ερμηνεύτριες του κοινού, ύστερα από ένα χειμώνα αποχής από τις ζωντανές εμφανίσεις, ξεκινάει με συγκίνηση τη νέα της καλοκαιρινή περιοδεία σε ολόκληρη την Ελλάδα και τη Δευτέρα 31 Αυγούστου θα εμφανιστεί στο Ανοιχτό Θέατρο έας Ιωνίας.

Ο Θέμης Καραμουρατίδης κι ο εράσιμος Ευαγγελάτος, ισορροπώντας στις δυο πτυχές της προσωπικότητας της ερμηνεύτριας – την ευαισθησία και το , στήνουν ένα φωτεινό καλοκαιρινό υπενθυμίζοντας στους αμέτρητους θαυμαστές της Νατάσσας Μποφίλιου για ποιό λόγο οι ζωντανές εμφανίσεις αποτελούν το πιο δυνατό της χαρτί.

Αγαπημένα του ρεπερτορίου της πιο δυναμικής τριάδας της τελευταίας δεκαετίας, όπως το “Σ' έχω βρει και σε χάνω”, το “Εν λευκώ”, το “Μέτρημα” κ.ά., ύστερα από μία σειρά πειραματικών προσεγγίσεων, επιστρέφουν στις αρχικές τους ενορχηστρώσεις, προκειμένου να συναντήσουν την απλότητα μιας νέας αφετηρίας σε μία σειρά συλλεκτικών συναυλιών.

Στο έρχονται να προστεθούν σε πρώτη παρουσίαση τα από τις “Πρώτες Λέξεις”, τη νέα της Νατάσσας με τον Σωκράτη Μάλαμα, το Θέμη Καραμουρατίδη και τον Οδυσσέα Ιωάννου.

Σχεδιασμός και χειρισμός φώτων: Αλέξανδρος Προδρόμου
Ήχος: Γιάννης Παξεβάνης
Artwork: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς
Φωτογραφίες: Δημήτρης Σκουλός

Management / Παραγωγή: PROSPERO, www.prospero.com.gr

Τιμή εισιτηρίου

12€ προπώληση

14€ στην είσοδο.

Προπώληση εισιτηρίων

ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ

ΔΙΑΥΛΟΣ

ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση