Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΜΟΥΣΙΚΗ » Στο 3ο Φεστιβάλ Χορωδιών στην Θεσσαλονίκη η παραδοσιακή Χορωδία της Μητροπόλεως Δημητριάδος
Στο 3ο Φεστιβάλ Χορωδιών στην Θεσσαλονίκη η παραδοσιακή Χορωδία της Μητροπόλεως Δημητριάδος

Στο 3ο Φεστιβάλ Χορωδιών στην Θεσσαλονίκη η παραδοσιακή Χορωδία της Μητροπόλεως Δημητριάδος

Την Τετάρτη 13/6, η Πρδοσιακή Χορωδία της  Μητροπόλεως , βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη όπου εκπροσώπησε επάξια την τοπική Εκκλησία, σε μία εκδήλωση που διοργανώθηκε από την κίνηση Επις Πολιτών Φιλύρου, σε συν με την Χορωδία του Πολιτιστικού-Εξωραϊστικού Συλλόγου 40 Εκκλησιών Θεσσαλονίκης, με σκοπό την στήριξη του Εκκλησιαστικού Ιδρύματος «Ο Ευαγγελιστής Μάρκος», που έχει αναλάβει σημαντικό έργο τα τελευταία χρόνια της στήριξης των άγαμων και απροστάτευτων μητέρων.

Η συναυλία φιλοξενήθηκε στην αίθουσα του Πολιτιστικού υ «Αλέξανδρος», στο της Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα με τις διοργανώτριες, συμμετείχαν και οι Χορωδίες του Παγχαλκιδικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης καθώς και της  Μητροπόλεως Νέας Κρήνης & Καλαμαριάς.

Η χορωδία , με ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα αγαπημένων έργων που κάλυπτε ένα ευρύ φάσμα της ς , υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Μαριάννας Σαμαρτζή, δέχτηκε το παρατεταμένο ζεστό χειροκρότημα του κοινού και απέσπασε πολύ κολακευτικά σχόλια, ως ένα πολλά υποσχόμενο παραδοσιακό σύνολο. Στο τέλος, αποδόθηκε στην Χορωδία Τιμητικός Έπαινος.

Την Χορωδία συνόδευσε  ο πρωτ. νσταντίνος Μπουρτζής.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση