Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΜΟΥΣΙΚΗ » Στο 3ο Φεστιβάλ Χορωδιών στην Θεσσαλονίκη η παραδοσιακή Χορωδία της Μητροπόλεως Δημητριάδος
Στο 3ο Φεστιβάλ Χορωδιών στην Θεσσαλονίκη η παραδοσιακή Χορωδία της Μητροπόλεως Δημητριάδος

Στο 3ο Φεστιβάλ Χορωδιών στην Θεσσαλονίκη η παραδοσιακή Χορωδία της Μητροπόλεως Δημητριάδος

Την Τετάρτη 13/6, η Παραδοσιακή Χορωδία της  Μητροπόλεως Δημητριάδος, βρέθηκε στην όπου εκπροσώπησε επάξια την τοπική Εκκλησία, σε μία που διοργανώθηκε από την κίνηση Επικοινωνίας Πολιτών Φιλύρου, σε με την Χορωδία του Πολιτιστικού-Εξωραϊστικού Συλλόγου 40 Εκκλησιών Θεσσαλονίκης, με σκοπό την στήριξη του Εκκλησιαστικού Ιδρύματος «Ο Ευαγγελιστής Μάρκος», που έχει αναλάβει σημαντικό έργο τα τελευταία χρόνια της στήριξης των άγαμων και απροστάτευτων μητέρων.

Η συναυλία φιλοξενήθηκε στην αίθουσα του Πολιτιστικού κέντρου «Αλέξανδρος», στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα με τις διοργανώτριες, συμμετείχαν και οι Χορωδίες του Παγχαλκιδικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης καθώς και της  Μητροπόλεως Νέας Κρήνης & Καλαμαριάς.

Η χορωδία Δημητριάδος, με ένα ιδιαίτερο αγαπημένων έργων που κάλυπτε ένα ευρύ φάσμα της παράδοσης , υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Μαριάννας Σαμαρτζή, δέχτηκε το παρατεταμένο ζεστό χειροκρότημα του κοινού και απέσπασε πολύ κολακευτικά σχόλια, ως ένα πολλά υποσχόμενο παραδοσιακό σύνολο. Στο τέλος, αποδόθηκε στην Χορωδία Τιμητικός Έπαινος.

Την Χορωδία συνόδευσε  ο πρωτ. Κωνσταντίνος Μπουρτζής.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τις πύλες του άνοιξε για το κοινό το Μουσείο Τύπου της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε #ΕΣΗΕΘΣΤΕΕ #ΜουσείοΤύπου - https://t.co/LQTb610vuR -

  • Υπηρεσιακός Υπουργός Ναυτιλίας ο Θοδωρής Κλιάρης #ΘοδωρήςΚλιάρης… - https://t.co/W249U9T2lW -

  • Προχωρούν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του δρόμου Καλών Νερών-Πινακάτες (Άγιος Αθανάσιος) - https://t.co/Ewu8BwoRxD… -

"Αλιεύοντας" την είδηση