Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΜΟΥΣΙΚΗ » Στην Αθήνα το Νοέμβριο οι Stranglers
Στην Αθήνα  το Νοέμβριο οι Stranglers

Στην Αθήνα το Νοέμβριο οι Stranglers

Την 20 Νοεμβρίου το “Piraeus 117 Academy” φορά την punk rock περιβολή του και υποδέχεται ένα από τα σπουδαιότερα rock n roll συγκροτήματα στην του σκληρού ήχου. Οι “The Stranglers” επιστρέφουν για ένα μοναδικό show αντάξιο της ς τους και της ισοπεδωτικής φήμης τους.

No More Heroes”, “Peaches”, “Golden Brown”, “Nice ‘n' Sleazy”, “Something Better Change”, “Duchess”, “Strange Little Girl”, “Midnight Summer Dream”,“La Folie”, “European Female”, “Skin Deep”, “No Mercy”, “Always The Sun”, “Let Me Down Easy”, “Nice In Nice”, “Big In ”, “Shakin' Like A Leaf”.

Μερικές φορές δεν χρειάζεται να πεις ή να γράψεις πολλά. Τα τραγούδια από μόνα τους αρκούν. Ειδικά για ένα συγκρότημα σαν τους “The Stranglers”.

Με πάνω από σαράντα χρόνια στη δισκογραφική και συναυλιακή τους πλάτη, τα τραγούδια των Stranglers έχουν συνοδέψει χιλιάδες στιγμές και αναμνήσεις από fans όλου του κόσμου, μα πάνω από όλα rock n roll ιστορίες για να μοιραστείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Οι Jean-Jacques Burnel (μπάσο, φωνή), Jet Black (drums) & Dave Greenfield (πλήκτρα, φωνή) μπορούν να υπερηφανεύονται ότι οι Stranglers δεν πρόδωσαν ποτέ τα πιστεύω τους και συνέχιζαν να παίζουν θορυβώδες, αντισυμβατικό, εμπνευσμένο, οργισμένο και αληθινό Punk, δίχως περιττές φιοριτούρες, κλείνοντας το στο κοινό με τους καυστικούς τους στίχους.

Περισσότερα περί των The Stranglers επί σκηνής του Piraeus 117 Academy την 20 Νοεμβρίου!

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 22€

Μετά την εξάντλησή τους η τιμή θα διαμορφωθεί στα 24€

Tαμείο: 26€

H προπώληση ξεκινά το Σάββατο 6 Αυγούστου

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:Α θήνα
Ticket House, 42 (εντός της στοάς), τηλ.210 3608366

Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο: www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr.

"Αλιεύοντας" την είδηση