Βρίσκεστε εδώ:  / ΛΑΡΙΣΑ / ΜΟΥΣΙΚΗ / Στη Λάρισα το 2ο Φεστιβάλ Παραδοσιακής Μουσικής
Στη Λάρισα το 2ο Φεστιβάλ Παραδοσιακής Μουσικής

Στη Λάρισα το 2ο Φεστιβάλ Παραδοσιακής Μουσικής

Το Εργαστήρι Παραδοσιακής και Λαϊκής Μουσικής «Μελωδία», διοργανώνει, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θασσαλίας και την συμμετοχή της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού & Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, το 2ο Φεστιβάλ Παραδοσιακής Μουσικής.

Μετά από το 1ο Φεστιβάλ τον Μάιο του που διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία, την Τετάρτη 19 και Πέμπτη 20 Απριλίου 2017 στην κεντρική πλατεία της Λάρισας από τις 18:00 μέχρι τις 21:00, θα ηχήσουν ήχοι της ελληνικής παράδοσης για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Μουσικά σχήματα από την καθώς και από άλλες περιοχές της Ελλάδας, θα συμμετέχουν στο όμορφο αυτό ταξίδι στη της πατρίδας μας.

Σκοπός του Φεστιβάλ είναι να φέρει στους της Λάρισας, ηχοχρώματα και μελωδίες από διάφορες περιοχές, όπως είναι η Μακεδονία, η Θράκη, η Ήπειρος και η Θεσσαλία και όλοι μαζί να ψυχαγωγηθουν υπό τους ήχους των παραδοσιακών οργάνων.

Στο Φεστιβάλ θα συμμετέχουν και χορευτικοί οι οποίοι θα χορέψουν χορούς από όλη την Ελλάδα και θα συμπαρασύρουν το κοινό της Λάρισας στο όμορφο αυτό μουσικοχορευτικό ταξίδι.

Στον χώρο διεξαγωγής του Φεστιβάλ θα λειτουργεί έκθεση κατασκευής παραδοσιακών οργάνων καθώς επίσης και παραδοσιακών φορεσιών.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κ. Παπανάτσιου: «Να ολοκληρωθούν άμεσα οι διαδικασίες για την πρόσληψη προσωπικού σε όλα τα ΚΕΠ του Δήμου Ν. Πηλίου… - https://t.co/EWoCqEBCTU -

  • Καταγγελία Π.Π.Μ. στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και Αναφορά στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την ατμοσφαιρική ρύπανση του Βό… - https://t.co/DLfe5fDjhb -

  • Επιδότηση ενέργειας σε εμπορικούς καταναλωτές και επαγγελματίες #Επιδότησηενέργειας - https://t.co/MJ7b6ffKBF -

"Αλιεύοντας" την είδηση