Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΟΥΣΙΚΗ / Συναυλία για τον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής
Συναυλία για τον εορτασμό της  Ευρωπαϊκής  Ημέρας Μουσικής

Συναυλία για τον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής

Η προγραμματισμένη για το βράδυ της Κυριακής, 21 Ιουνίου, συναυλία της Πολυφωνικής Χορωδίας του Δήμου Βόλου, αναβλήθηκε λόγω κακών καιρικών συνθηκών.
Η συναυλία, που είναι ενταγμένη στο πλαίσιο των εορτασμών της ευρωπαϊκής ημέρας μουσικής και διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου για ένατη συνεχή χρονιά, θα πραγματοποιηθεί απόψε Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015 και ώρα 20:30 στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού της Αναλήψεως.

Η Πολυφωνική Χορωδία του Δήμου Βόλου θα αποδώσει τραγούδια γνωστών Ελλήνων συνθετών υπό την διεύθυνση του μαέστρου Γιάννη Καρκάλα και με την πιανίστα Κερασία Σιάρα να συνοδεύει στο πιάνο.

Στην εκδήλωση θα εμφανιστεί και η ορχήστρα του Ωδείου Βόλου Ρυθμός «VIVE LA MANDOLINE» με μαέστρο τον Ανέστη Λουλούδη. Το πρόγραμμα της ορχήστρας θα περιλαμβάνει ισπανικά και ιταλικά τραγούδια με σολίστα την Αφροδίτη Γεωργαλιού.

Η εκδήλωση θα κλείσει με χορωδία και ορχήστρα να αποδίδουν από κοινού γνωστά κομμάτια Ελλήνων συνθετών υπό την διεύθυνση του Γιάννη Καρκάλα.

Η Πολυφωνική Χορωδία Δήμου Βόλου έχει παρουσιάσει σπουδαίο έργο και κατάφερε να καθιερωθεί τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, αποσπώντας επαίνους και βραβεία. Συνεργάστηκε με την κρατική ορχήστρα Αθηνών, Βορείου Ελλάδος, με την Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Βόλου, καθώς και με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Λονδίνου ανεβάζοντας έργα μεγάλων μουσουργών, έλαβε μέρος σε διάφορα χορωδιακά φεστιβάλ της Ευρώπης και της Ελλάδας, τιμήθηκε με πρώτα και δεύτερα βραβεία σε Πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς και εκπροσώπησε την Ελλάδα στον χορωδιακό διαγωνισμό κρατών-μελών της Ε.Ο.Κ.

Την ορχήστρα Ωδείου Βόλου Ρυθμός «VIVE LA MANDOLINE» αποτελούν οι: Ανέστης Λουλούδης (Μαντολίνο), Ανέστης Χουμπλής (Μαντολίνο), Σοφία Σωτηροπούλου (Μαντολίνο), Θανάσης Μπασδάνης (Μαντόλα Alto), Κωνσταντίνος Παπάς (Μαντόλα Tenore), Γιώργος Μηλιώκας (Κιθάρα), Αντώνης Ιβανούδης (Κιθάρα).

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στο πλευρό των ΑΜΕΑ η Περιφέρεια Θεσσαλίας #ΑμέΑ - https://t.co/iQ224x2qxu -

  • #αναπηρία και Πολιτική Ορθότητα #αναπηρία - https://t.co/1BJ9nONw7d -

  • Θανατηφόρο τροχαίο στην Ευξενούπολη Αλμυρού #θανατηφόροτροχαίο - https://t.co/QpgodRhMPd -

"Αλιεύοντας" την είδηση