Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΜΟΥΣΙΚΗ » Σε Λάρισα και Τρίκαλα η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού
Σε Λάρισα και Τρίκαλα η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού

Σε Λάρισα και Τρίκαλα η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού

Στη θα βρεθεί η περίφημη , μετά από συν του ενικού Επιτελείου Ναυτικού με το Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ».

Οι συναυλίες θα δοθούν στις 9 και 10 Ιουνίου 2016 και είναι αφιερωμένες στον μεγάλο Έλληνα συνθέτη . Μουζάκη, ενώ θα συγκεντρωθούν τρόφιμα Ελληνικών Επιχειρήσεων για τις ευπαθείς ομάδες.

Με ανυπομονησία το Θεσσαλικό μουσικόφιλο κοινό περιμένει την πραγματοποίηση των συναυλιών Κοινωνικής Αλληλεγγύης της περίφημης Μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού στη Λάρισα και στα , μετά την τους τον περασμένο Φεβρουάριο ,λόγω της πτώσης του ελικοπτέρου του Ναυτικού και της απώλειας Ελλήνων αξιωματικών.

Το Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» ανακοινώνει, σε συνεργασία με το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού () , το Δήμο Λαρισαίων και το Δήμο Τρικκαίων , ότι αυτές θα πραγματοποιηθούν:

Λάρισα -Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016 -ώρα 20.30 μ.μ. -Δημοτικών Ωδείο Λάρισας και

– Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016-ώρα 20.00 μ.μ. – Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων

Σημειώνεται ότι οι μοναδικές και σπάνιες αυτές συναυλίες που θα δώσει η στην πόλη της Λάρισας και των Τρικάλων είναι αφιερωμένες στον μεγάλο μουσουργό Γιώργο Μουζάκη , με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ για όλους ,με την ευγενική παράκληση των διοργανωτών να συγκεντρωθούν όσα περισσότερα τρόφιμα Ελληνικών Επιχειρήσεων μπορούν, για να στηριχθούν ευπαθείς ομάδες συμπολιτών.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση