Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΟΥΣΙΚΗ / Σε Λάρισα και Τρίκαλα η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού
Σε Λάρισα και Τρίκαλα η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού

Σε Λάρισα και Τρίκαλα η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού

Στη Θεσσαλία θα βρεθεί η περίφημη Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού, μετά από συνεργασία του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού με το Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ».

Οι συναυλίες θα δοθούν στις 9 και 10 Ιουνίου 2016 και είναι αφιερωμένες στον μεγάλο Έλληνα συνθέτη Γ. Μουζάκη, ενώ θα συγκεντρωθούν τρόφιμα Ελληνικών Επιχειρήσεων για τις ευπαθείς ομάδες.

Με ανυπομονησία το Θεσσαλικό μουσικόφιλο κοινό περιμένει την πραγματοποίηση των συναυλιών Κοινωνικής Αλληλεγγύης της περίφημης Μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού στη Λάρισα και στα Τρίκαλα , μετά την αναβολή τους τον περασμένο Φεβρουάριο ,λόγω της πτώσης του ελικοπτέρου του Ναυτικού και της απώλειας Ελλήνων αξιωματικών.

Το Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» ανακοινώνει, σε συνεργασία με το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού (ΓΕΝ) , το Δήμο Λαρισαίων και το Δήμο Τρικκαίων , ότι αυτές θα πραγματοποιηθούν:

Λάρισα -Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016 -ώρα 20.30 μ.μ. -Δημοτικών Ωδείο Λάρισας και

Τρίκαλα – Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016-ώρα 20.00 μ.μ. – Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων

Σημειώνεται ότι οι μοναδικές και σπάνιες αυτές συναυλίες που θα δώσει η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού στην πόλη της Λάρισας και των Τρικάλων είναι αφιερωμένες στον μεγάλο μουσουργό Γιώργο Μουζάκη , με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ για όλους ,με την ευγενική παράκληση των διοργανωτών να συγκεντρωθούν όσα περισσότερα τρόφιμα Ελληνικών Επιχειρήσεων μπορούν, για να στηριχθούν ευπαθείς ομάδες συμπολιτών.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η ΕΛΜΕ Μαγνησίας συμμετέχει στη στάση εργασίας που κήρυξε η ΟΛΜΕ - https://t.co/fk98BTy1dx -

  • Συνάντηση Πανελλήνιου Δικτύου Κέντρων Πρόληψης με την υφυπουργό Υγείας Ζωή Ράπτη - https://t.co/bzCZTZSWJp -

  • Μεταστεγάζεται η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας - https://t.co/FEssp4N1rF -

"Αλιεύοντας" την είδηση