Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΜΟΥΣΙΚΗ » Το ROCKWAVE FESTIVAL 2015 βραβεύτηκε στα EVENT AWARDS 2016
Το ROCKWAVE FESTIVAL 2015  βραβεύτηκε στα EVENT AWARDS 2016

Το ROCKWAVE FESTIVAL 2015 βραβεύτηκε στα EVENT AWARDS 2016

Χθες Πέμπτη 2 Ιουνίου έλβν χώρα στο Ble Azure τα Event Awards , όπου το Festival 2015 είχε την τιμητική του καθώς ήταν το μοναδικό μουσικό event , της προηγούμενης χρονιάς που βραβεύτηκε! Το βραβείο των Event Awards παρέλαβαν ο Γενικός Διευθυντής της DidiMusic, διοργανώτριας του Festival μαζί με την Βολιώτισσα καλλιτεχνική διευθύντρια της εταιρείας, ανά Τράντου.

Το Rockwave Festival ξεκίνησε είκοσι ένα χρόνια πριν το ταξίδι του με στόχο να δημιουργήσει στιγμές και αναμνήσεις με φόντο τη σκηνή του.

Aυτός ήταν ο σκοπός του και αυτός εξακολουθεί να είναι μετά από τόσο καιρό. Το βράδυ της Τρίτης 21ης Ιουλίου στο TerraVibe Park, σήμανε το τέλος του επετειακού περυσινού Rockwave καλοκαιριού, καθώς για πρώτη φορά στην εικοσαετή ιστορία του το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ της χώρας ήταν σπονδυλωτό, με 4 ξεχωριστές ημερομηνίες. Η αρχή έγινε το Σάββατο 30 Μαΐου 2015 με την παρθενική εμφάνιση των The Black Keys στην Ελλάδα. Μαζί τους οι The Black Angels, 1000 Mods, The Big Nose Attack, Puta Volcano και χιλιάδες κόσμου να περνούν υπέροχα.

Το Σάββατο 20 Ιουνίου 2015 ο Robbie Williams έδωσε ένα από τα καλύτερα shows που έχουν δοθεί ποτέ από καλλιτέχνη επί ελληνικού εδάφους:φαντασμαγορικό, πρωτοποριακό, μοναδικό, εκθαμβωτικό, αξέχαστο. Με χιλιάδες κόσμου να συρρέουν από πολύ νωρίς ώστε να παρακολουθήσουν τους Inconsistencies, τους νικητές του Jumping Fish της Cosmote Ex Girlfriend's Perfume, την μαγευτική Kovacs και φυσικά τον star της βραδιάς Robbie Williams και να φεύγουν απόλυτα ικανοποιημένοι από το ΤerraVibe.

Σάββατο 4 Ιουλίου 2015 και παρότι βρισκόμασταν εν μέσω πολύ σημαντικών πολιτικών εξελίξεων και δυσκολιών για την χώρα, όλοι όσοι κατέφθασαν από πολύ νωρίς στον χώρο του φεστιβάλ απέδειξαν πως στη μουσική δεν υπάρχουν διλήμματα και ότι όσο υπάρχουν άνθρωποι που χαμογελούν υπάρχει και ελπίδα. Τα υιπα ανέλαβαν επί Terra Stage οι The Prodigy, Black Rebel Motorcycle Club, John Garcia, Electric Litany ενώ στο Vibe Stage εμφανίστηκαν οι Judas Priest, Rotting Christ, Maplerun & Exarsis.

Την τελευταία φεστιβαλική ημέρα του περυσινού επετειακού Rockwave οικοδεσπότης ήταν ένας αγαπημένος του ελληνικού κοινού.

Οι Manu Chao La Ventura με τον Μanu να δίνει το έναυσμα για ένα ακόμη μνημειώδες πάρτι! Την προθέρμανση του κοινού αφήσαμε στα μουσικά χέρια των DJ Spery, Les SkartOI, Fundracar & οι οποίοι και κρίθηκαν καταχειροκροτούμενοι αντάξιοι των προσδοκιών!

Το τέλος του Rockwave Festival 2015 μας βρήκε ευχαριστημένους και γεμάτους νέες αναμνήσεις από αυτό. Άλλωστε το φεστιβάλ είναι
μια συλλογή στιγμών και αναμνήσεων από όταν ανοίξουν οι πόρτες του χώρου έως ότου κατέβει από τη σκηνή ο headliner. Γιατί το φεστιβάλ ξεκινά όταν οι επισκέπτες του καθίσουν στο γρασίδι του TerraVibe για να απολαύσουν τo ποτό τους, όταν φωτογραφηθούν για να κρατήσουν ζωντανή τη στιγμή. Το φεστιβάλ ξεκινά όταν ο χώρος γεμίζει χρώματα, χαμόγελα, φιλιά, χαρούμενα βλέμματα, αγόρια και κορίτσια κάθε ηλικίας και σώματα που χορεύουν στο ρυθμό που δίνουν τα συγκροτήματα.

Συνολικά το 20ο Rockwave Festival προσέλκυσε 100.000 κόσμου στις τέσσερις ημερομηνίες του, γνωρίζοντας πρωτοφανή αποδοχή!

Το φεστιβάλ γνώρισε τηλεοπτική, ραδιοφωνική και ηλεκτρονική κάλυψη, καθώς εκατοντάδες δημοσιογράφοι από την Ελλάδα και τα Βαλκάνια βρέθηκαν στο TerraVibe ώστε να καταγράψουν τι συνέβη στο φεστιβάλ, ενώ Έλληνας ανταποκριτής του έκανε ειδικό θέμα
για το πως δουλεύουν εν μέσω κρίσης τα ελληνικά φεστιβάλ και δη το μεγαλύτερο εξ αυτών, το Rockwave Festival!

Αξίζει να σημειωθεί ότι βραβεύτηκαν και πολλές sponsored activities που έλαβαν χώρα στο Rockwave Festival 2015!

Περιμένουμε λοιπόν την Κυριακή 5 Ιουνίου τους Rockwavers να γιορτάσουμε την έναρξη του φετινού Rockwave Festival!

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ @ROCKWAVE FESTIVAL

TERRA STAGE

THE LAST SHADOW PUPPETS

SUEDE

THE SUBWAYS

THE CALLAS

WHERESWILDER

VIBE STAGE

DROPKICK MURPHYS

TURBONEGRO

DESPITE EVERYTHING

WISH UPON A STAR

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση