Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΜΟΥΣΙΚΗ » ROCKWAVE FESTIVAL 2015 – Τα ονόματα της τελευταίας μέρας
ROCKWAVE FESTIVAL 2015 – Τα ονόματα της τελευταίας μέρας

ROCKWAVE FESTIVAL 2015 – Τα ονόματα της τελευταίας μέρας

Η 4η κι τελευτία μέρα του φετινού πλησιάζει με τις μέχρι τ εντυπώσεις για την φετινή διοργάνωση να ικανοποιούν κάθε προσδοκία των παρευρισκομένων.

Το line up και οι ώρες εμφάνισης των συγκροτημάτων της 4ης φεστιβαλικής ημέρας του Rockwave, Τρίτη 21 Ιουλίου έχει ως εξής:

MANU CHAO  –  22:30-00:30

BAILDSA  –  21:00-22:00

FUNDRACAR   –   19:30-20:30

LES SKARTOI  –  18:00-19:00

DJ SPERY  –  17:00-17:55

 

DJ SPERY 

Η DJ Spery θα αναλάβει την προθέρμανση του κοινού την Τρίτη 21 Ιουλίου συνεχίζοντας την 5χρονη προσπάθεια διάδοσης Βαλκανικών ήχων (Balkanization Project) με ήχους από πνευστά, ξέφρενους ρυθμούς και τσιγγάνικες μελωδίες.

Από τα after show Parties των Cabaret Balkan και τα dj sets σε μαγαζιά στο Γκάζι και στο Κολωνάκι βρέθηκε στοLido Club του Βερολίνου, πλάι στον Robert Soko (Balkan BeatsBerlin) στο Alimentation Generale του Παρισιού με τον μουσικό παραγωγό και dj, Click (Paris) καθώς επίσης συνεργάστηκε και με τον παραγωγό του συγκροτήματος Deladap από την Βιέννη, Stani Vana για τον δίσκο «!DeladapGypsies United»!

FUNDRAKAR

Ο ρυθμός τους ένα ψυχoτρόπο χαρμάνι “μαύρης μουσικής κουλτούρας” (psychoreggaepunkstep) και διεστραμμένης  εκστατικότητας, διαμορφώνει ένα καθαρόαιμο μουσικό χαρακτήρα που, σε συνδυασμό με πόνο βγαλμένο από το δρόμο, σου αφήνει ανεξίτηλο το σημάδι του.

Οι ζωντανές εμφανίσεις τους αποτελούν πλέον αλησμόνητα πάρτυ για χορό με αξέχαστα surprise στιγμιότυπα. Το νέο digital EP των FUNDRACAR σε συνεργασία με τον Εισβολέας/Eisvoleas είναι έτοιμο για ακρόαση από όλους και διατίθεται όπως πάντα στην ιστοσελίδα www.fundracar.com.

LES SKARTOI

Mια 9μελής μπάντα, που δημιουργήθηκε στα τέλη του 2003 στο Αίγιο Αχαΐας και από τότε καταπιάνεται με τους ρυθμούς της Jamaica δημιουργώντας ένα εκρηκτικό ρεπερτόριο, ska, , rocksteady ήχων.

Το όνομα τους προήλθε από ένα παρείστικο αστείο και η σημασία του στα Ελληνικά είναι προφανώς… ΣΚΑΡΤΟΙ. Με Αγγλόφωνο κοινωνικό στίχο και σεβασμό στην της Τζαμαϊκανής κουλτούρας παράγουν και προβάλουν τη μουσική τους μακριά από σε ποιότητα βάζοντας πάντα την δική τους πινελιά στο κλασικό πλέον ηχόχρωμα της Jamaica.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή θα διαμορφωθεί στα 18 ευρώ.

Ταμείο: 19 ευρώ

 

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

Αθήνα

Ticket House, 42 (εντός της στοάς), τηλ.210 3608366

Θεσσαλονίκη

Τicket House, Πλ. Αριστοτέλους 5

Musicland, Μητροπόλεως 102, Τηλ. 2310 264880

 

Καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ (σε όλη την Ελλάδα)

Καταστήματα ΟΤΕ (σε όλη την Ελλάδα)

Online Purchases ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο: www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση