Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΜΟΥΣΙΚΗ » Πραγματοποιήθηκε η συναυλία της “Κιθαριστικής Ορχήστρας Βόλου”
Πραγματοποιήθηκε η συναυλία της “Κιθαριστικής Ορχήστρας Βόλου”

Πραγματοποιήθηκε η συναυλία της “Κιθαριστικής Ορχήστρας Βόλου”

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, στην Βόλου, η της “Κιθαριστικής Ορχήστρας Βόλου” με τίτλο: από την “Αλεξάνδρεια” στην “”.

Η πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Συμβουλίου της UNESCO, του Δήμου Βόλου (ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ), της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Hellenic Spirit Organization, της Ελληνικής Κοινότητας Βρυξελλών, του Ιδρύματος “Ιωάννης Καποδίστριας”, του Ελληνογαλλικού Συνδέσμου Βόλου, της Ένωσης Κυπρίων . Μαγνησίας και πολλών ακόμη διεθνών και τοπικών Φορέων υψηλού κύρους και πάντα υπό τη διεύθυνση του ιδρυτή της Γιώργου Φουντούλη.

Παρόντες όλοι οι εκπρόσωποι φορέων, υψηλοί προσκεκλημένοι και πλήθος κόσμου.

Επίτιμος ποσκεκλημένος και τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο μητροπολίτης , εμψυχωτής των μεγάλων παραγωγών της Κιθαριστικής Ορχήστρας Βόλου “” (2018), “Αλεξάνδρεια” (2019), “” (2020), “Παλιγγενεσία” (2021).

Η συναυλία ήταν ένας αποχαιρετισμός στο έτος 2019 με έργα από την παρ “Αλεξάνδρεια” και ένα καλωσόρισμα στο επερχόμενο έτος 2020 με έργα από την νέα παρ της Κ. Ο. Β. “Σμύρνη”.

Το τιμητικό βραβείο στον μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού για την υποστήριξη και την μεγάλη προσφορά του στις μεγάλες παραγωγές της “Κιθαριστικής Ορχήστρας Βόλου”, απένειμε η επίτιμη πρόεδρος της “Κιθαριστικής Ορχήστρας Βόλου”
Μαίρη Τσακνάκη Γαβαλά.

Το πρόγραμμα της συναυλίας παρουσίασε η φιλόλογος – συγγραφέας Σοφία Κανταράκη.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση