Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΜΟΥΣΙΚΗ » Ποικίλες μουσικές εκδηλώσεις στη Μονή Πάου
Ποικίλες μουσικές εκδηλώσεις στη Μονή Πάου

Ποικίλες μουσικές εκδηλώσεις στη Μονή Πάου

Ποικίλες μουσικές εκδηλώσεις συνεχίζονται στο πλαίσιο “Πολιτιστικό Καλοκαίρι ″ή “Μονή Πάου Φεστιβάλ”.

Τις εκδηλώσεις, που ξεκίνησαν την 1η Ιουλίου και ολοκληρώνονται στις 11 Σεπτεμβρίου, διοργανώνει η Εταιρεία Αξιοποίησης της Περιουσίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας /Τμήμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

12 Αυγούστου / Παρασκευή
Ταξιδεύοντας…

Μας ένωσε η αγάπη μας για όμορφα τραγούδια, που σε κάνουν να χαμογελάς, να θυμάσαι, να νοσταλγείς, να ονειρεύεσαι, να…ταξιδεύεις.
Αφετηρία το 2013 στο Βόλο και η διαδρομή σε πραγματικά χιλιόμετρα μικρή, (Βόλος, Πήλιο, Θεσσαλονίκη) σε μουσικά, υπερατλαντική. Επόμενος σταθμός μας η Μονή Πάου. Πάρτε τις μουσικές σας βαλίτσες και ταξιδέψτε μαζί μας, με διασκευές από διάφορα μέρη της Ελλάδας, των Βαλκανίων, της Μεσογείου, της Ευρώπης, της Λατινικής Αμερικής και της Μέσης Ανατολής.

Εύα Δημοκωστούλα / Φωνή, Βιολί
ιάννος ικολάου / Κιθάρα, Φωνή
Αχιλλέας Τολούδης / Κοντραμπάσο, φλογέρες, μαντολίνο κ.α.

Ώρα Έναρξης / 21.00
Τιμή Εισιτηρίου / 7 ευρώ

13 Αυγούστου / Σάββατο
Duo Goliardi

Το Duo Goliardi ιδρύθηκε το 2003 από τον φλαουτίστα Δημήτρη Κούντουρα και τον ακορντεονίστα Κωνσταντίνο Ράπτη. Με αυτόν τον ιδιαίτερο συνδυασμό, που δεν έχει ιστορικό προηγούμενο, το duo προσεγγίζει ένα μεγάλο εύρος ρεπερτορίου από τον όψιμο Μεσαίωνα μέχρι τη σύγχρονη δημιουργία και από ιστορικές ταραντέλες μέχρι την για εκκλησιαστικό όργανο του . Σ. Μπαχ.Στόχος του είναι από τη μια πλευρά να εκφράσει μουσική παλαιότερων εποχών μέσα από μια διαφορετική ηχητική προοπτική πιστή στο μουσικό κείμενο και ύφος και από την άλλη πλευρά να προβάλει καινούργια έργα γραμμένα γι' αυτό το συνδυασμό.Συνεργάζεται με σημαντικούς συνθέτες της νεότερης γενιάς και έχει παρουσιάσει έργα σε πρώτη εκτέλεση.Στη μέχρι τώρα πορεία του το Duo Goliardi έχει εμφανιστεί σε συναυλίες και φεστιβάλ σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

Δημήτρης Κούντουρας / φλάουτο με ράμφος
Κωνσταντίνος Ράπτης / ακορντεόν κοντσέρτου (μπαγιάν)

Ώρα Έναρξης / 21.00
Τιμή Εισιτηρίου / 7 ευρώ

14 Αυγούστου / Κυριακή
Μαριάντζελα Χατζησταματίου / ίκος Παναγιωτίδης

Μπαρόκ Μονόλογοι & τραγούδια

Η μεσόφωνος Μαριάντζελα Χατζησταματίου είναι μια πολύπλευρη ερμηνεύτρια που ασχολείται κυρίως με την όπερα του 17ου και 18ου αιώνα καθώς επίσης και με άλλα ήδη και περιόδους. Η Μαριάντζελα έχει ζήσει και εργαστεί στην Ιταλία, την Γαλλία, την Αμερική και την Ταϊλάνδη όπου συμμετείχε σε παραγωγές όπερας, ορατορίου και μουσικής δωματίου. Την περίοδο 2012-2015 διετέλεσε καθηγήτρια φωνητικής στο πανεπιστήμιο Mahidol University και ως ειδικός φωνητικής αγωγής για νεαρές ηλικίες στο NIST των Ηνωμένων Εθνών. Συνεργάζετε τακτικά με σύνολα μουσικής δωματίου στην Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία, αλλά επιθυμεί να έχει ώς μόνιμη βάση της την Ελλάδα. Κατέχει μεταπτυχιακό και βασικό τίτλο σπουδών στη φωνητική κλασική ερμηνεία από το College of Musical Arts του πανεπιστημίου του Bowling Green (Οχάιο, Η.Π.Α.) όπου σπούδασε με τον Αμερικάνο τενόρο Christopher Scholl και την σοπράνο Myra Merritt από την Metropolitan Opera. Κατά την διάρκεια των σπουδών της είχε την δυνατότητα να παρακολουθήσει μαθήματα και master classes διακεκριμένων καλλιτέχνες όπως οι Martin Katz, Paul Odette, Margot Garrett και Ann Baltz μεταξύ άλλων. Έχει επίσης σπουδάσει Ιταλική γλώσσα και πολιτισμό στο Università per Stranieri στην Perugia της Ιταλίας και Γαλλική γλώσσα και πολιτισμό στο Cours de Civilisation Française de la Sorbonne στο Παρίσι.

Γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου σπούδασε κλασική κιθάρα με τον Δημήτρη Φάμπα και τον Roberto Aussel και ανώτερα θεωρητικά με τον Γιάννη Αυγερινό και τον Μιχάλη Τραυλό. Στο Μεταπτυχιακό τμήμα Παλιάς μουσικής της Μουσικής Ακαδημίας Guildhall του Λονδίνου μελέτησε Αναγεννησιακό λαούτο, θεόρβη, Μπαρόκ λαούτο και Basso Continuo με βασικό καθηγητή τον Nigel North, ενώ έχει παρακολουθήσει πλήθος ειδικών σεμιναρίων με Έλληνες και ξένους καθηγητές, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.Ως κλασικός κιθαρίστας έχει στο ενεργητικό του πολλές συναυλίες τόσο ως σολίστ όσο και ως μέλος μικρών συνόλων Μουσικής Δωματίου, που ήταν πάντα μέσα στα κύρια ενδιαφέροντά του. Παράλληλα, έχει συνεργαστεί με γνωστούς συνθέτες και τραγουδιστές στο χώρο του τραγουδιού σε συναυλίες, ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές, μουσική για θέατρο και δισκογραφία, ενώ συνεχίζει πάντα να εμφανίζεται σε μουσικές σκηνές με μικρά σχήματα. Ως ραδιοφωνικός παραγωγός εργάστηκε σε Δημοτικούς ραδιοσταθμούς του Πειραιά και του Βόλου, αλλά και επί 3 χρόνια στο Γ' Πρόγραμμα της ΕΡΑ. Έχει επίσης αναλάβει την μουσική τηλεοπτικών ντοκυμανταίρ. Δίδαξε κιθάρα και θεωρητικά επί πολλά χρόνια στην Αθήνα, ενώ συνεχίζει σε Ωδεία και το Μουσικό Σχολείο του Βόλου, όπου επέλεξε να κατοικεί από το 2002, διδάσκοντας παράλληλα λαούτο και Basso Continuo. Συχνά παραδίδει σεμινάρια ερμηνείας της Αναγεννησιακής και Μπαρόκ μουσικής σε διάφορες ελληνικές πόλεις (κάθε χρόνο στην Θερινή Ακαδημία Αρναίας Χαλκιδικής), σε παλιά ή σύγχρονα όργανα, πάντα με έμφαση στην κατανόηση της μουσικής σκέψης και γλώσσας και την ανάλυση του μουσικού κειμένου, για την οποία το συγκεκριμένο ρεπερτόριο είναι πολύτιμο εργαλείο.

Ώρα Έναρξης / 21.00
Τιμή Εισιτηρίου / 7 ευρώ

19 Αυγούστου (Παρασκευή)
Η αλήθεια είναι δύo / Μαρία Θωίδου

Η αλήθεια είναι δύο
Η αλήθεια είναι σκληρή είναι διάφανη είναι πολύτιμη
Η αλήθεια είναι δύο ή τρία
Είναι μια απάντηση με πολλές ερωτήσεις …
Τραγούδια της Μαρίας Θωίδου για την αλήθεια, τον έρωτα, το χρόνο, τις μικρές και μεγάλες στιγμές
Ανάμεσα παραδοσιακά και ρετρό, τραγούδια από ταινίες, τραγούδια από άλλες χώρες…
Ερμηνεύουν οι Drasta που αποτελείται από τον
Φίλιππο Κωσταβέλη, Αγαμέμνωνα Μάρδα και James Willy
Ντράστα σημαίνει παρατηρητής – αναζητητής της αλήθειας
Τραγουδούν η Μαρία Θωίδου και η Έλσα Μουρατίδου.
Πρόκειται για την παρουσίαση του καινούργιου cd
Σε στίχους και μουσική της τραγουδοποιού

Ώρα Έναρξης / 21.00
Τιμή Εισιτηρίου / 7 ευρώ

20 Αυγούστου / Σάββατο
Χάνομαι γιατί ρεμβάζω

[ Πήραν και τραγούδησαν ένα ποτόν αλεξίλυπον
όπως το κρασί, γιατί ήθελαν να μας πουν
πως τις καλύτερες μας στιγμές, το λογικό
μας σταματάει …]

Μαρία Θωίδου, Δώρα Μπάκα / τραγούδι
Barbara Sauter / βιολί, φλογέρα, δεύτερες φωνές
Χάρης Γ. Καβαλλιεράτος / κιθάρα
Μάρκελλος Χρυσικόπουλος / τσέμπαλο
Μιχάλης Σουλάκης/ κόντρα μπάσο
Ώρα Έναρξης / 21.00
Τιμή Εισιτηρίου / 9 ευρώ

21 Αυγούστου / Κυριακή
Ballon Rouge

Οι Ballon rouge είναι ένα gypsy jazz σχήμα που δημιουργήθηκε την άνοιξη του . Ο Γιώργος Γκλάβας και ο Σπύρος Τσιλοφύτης έχουν μια κοινή μουσική πορεία χρόνων, με συναυλίες σε Λαμία, Αθήνα και άλλες πόλεις, συμμετοχή στο Djangofest Athens 2014, κ.ά.. Αλλά κάτι τους έλειπε: χορδές, φωνές, ηχοχρώματα… Το κενό ήρθαν να αναπληρώσουν η Εύα Δημοκωστούλα και ο Δημήτρης Πήχας, και το gypsy string quartet ολοκληρώθηκε. Στις συναυλίες τους μπορείτε να χορέψετε σε ρυθμούς σουίνγκ, να μελαγχολήσετε με μπλουζ, να χαλαρώσετε με μπόσα νόβα, να ερωτευτείτε με ρούμπες, αλλά και να απολαύσετε δικές τους πρωτότυπες συνθέσεις.

Γιώργος Γκλάβας / κιθάρα, φωνή
Σπύρος Τσιλοφύτης / κιθάρα
Εύα Δημοκωστούλα / βιολί, φωνή
Δημήτρης Πήχας / κοντραμπάσο

Ώρα Έναρξης / 21.00
Τιμή Εισιτηρίου / 7 ευρώ

26 Αυγούστου / Παρασκευή
Blues Trackers

Παναγιώτης Μπαντικούδης / Κιθάρες, φωνή
Τάσος Λυτρίδης / Κιθάρες, φωνή
Θοδωρής Τριανταφύλλου / Ντραμς
Μάριος Σπηλιωτόπουλος / Μπάσο
Φάνης Παναγιωτόπουλος / Σαξόφωνο

Ώρα Έναρξης / 21.00
Τιμή Εισιτηρίου / 7 ευρώ

27 Αυγούστου / Σάββατο
Λύκειο Ελληνίδων Βόλου

Το Λύκειο των Ελληνίδων Βόλου, συμπληρώνει φέτος 96 χρόνια από την ίδρυσή του (1920-2016) και είναι από τα αρχαιότερα γυναικεία σωματεία του Βόλου και της Θεσσαλίας. Αναπτύσσει σημαντικότατη εκπαιδευτική δράση με τμήματα ελληνικού χορού στα οποία φοιτούν παιδιά, νέοι και ενήλικες. Το έργο τους περιλαμβάνει μουσικοχορευτικές παραστάσεις, αφιερώματα στη λαϊκή παράδοση των Ελλήνων, αλλά και εμφανίσεις στο εξωτερικό. Οι συμμετοχές του ΛΕΒ σε διάφορα Φεστιβάλ του εξωτερικού είναι: Astural – Swicherland 1969, Pont De Sallars – France 1970, Argentan – France 1971, Lemesos – Cyprus, 1973, Mediteranean Games – Algeria 1975, Gratz – Austria, 1976, Glveland – England 1980, Fribourg – Switzerland 1982, Pafos- Cyprus 1984, Pleven – Bulgaria 1985, Rondez – France 1987, Istanbul Turkey 1987, Orense – Spain, 1988 , Nantes – France 1989 ,Hungary 1990, Sicily Italia 1992, Gratz – Austria 1993, Leman's – France 1993, Fribourg – Switzerland 1994, Karpinone – Italy 1997, Pitesti- Romania 1998, Sevilla –Spain 2000, Cairo – Egypt 2002, Burgas Bulgaria 2007, Pissouri Cyprus 2008, Bursa – Turkey 2009, Varna Bulgaria 2010, Bratislava – Slovakia 2011, Galatsi – Romania 2013, Belgrade – Serbia 2014, Belgrade- Serbia 2015, Paralimni – Cyprus 2015 κ.ά.

Ώρα Έναρξης / 21.00
Είσοδος Ελεύθερη

28 Αυγούστου / Κυριακή
Bouche Fermée

Οι «Bouche Fermée» είναι ένα μουσικό σύνολο που έχει ως στόχο τη δημιουργία “εικόνων” μέσα από την μουσική του Ευρωπαϊκού κινηματογράφου και όχι μόνο. Το σχήμα ιδρύθηκε και πρωτοεμφανίστηκε στη Θεσσαλονίκη. Το ρεπερτόριό τους περιλαμβάνει κυρίως κινηματογραφική μουσική ξένων αλλά και Ελλήνων συνθετών, όπως οι Μάνος Χατζιδάκις, Yann Tiersen, Ennio Morricone, René Aubry, Wim Mertens, John Williams, Nino Rota, Alan Silvestri, Astor Piazzolla, Zbigniew Preisner. Μέσα από τολμηρές ενορχηστρώσεις, με κλειστά στόματα (bouche fermée = κλειστό στόμα) φέρνουν στο φως έργα της μεγάλης οθόνης. Με κύριο συστατικό τη μουσική τους διεισδύουν στην εποχή και τη διάθεση της κάθε ταινίας, αποσπάσματα των οποίων μοιράζονται με το κοινό. Οι ενορχηστρώσεις αποτελούν πρωτότυπη δουλειά της Μαρίας Γούβαλη, συνθέσεις της οποίας περιλαμβάνονται επίσης στο ρεπερτόριο των Bouche Fermée.

Δώρα Αλεξιάδου /Βιολί
Μαρία Γούβαλη / σαξόφωνο
Σταυρούλα Μαύρου / κιθάρα
Ηρώ Μενέγου / πιάνο
Πάνος Μπακάλης / ακορντεόν

Ώρα Έναρξης / 21.00
Τιμή Εισιτηρίου / 7 ευρώ

2 Σεπτεμβρίου / Παρασκευή
“Κασμάδες” / Συνιστώσα Χειμερινών Κολυμβητών

Αργύρης Μπακιρτζής

Χάρης Παπαδόπουλος

Κώστας Βόμβολος

Οι Αργύρης Μπακιρτζής (φωνή), Κώστας Βόμβολος (ακορντεόν) και Χάρης Παπαδόπουλος (μπουζούκι), συνεργάτες στο μουσικό σχήμα Χειμερινοί Κολυμβητές, θα παρουσιάσουν, στις 2 Σεπτεμβρίου στην Αργαλαστή, ένα πρόγραμμα απ' το ρεπερτόριο των Χ.Κ., που θα περιλαμβάνει τραγούδια δικά τους, ένα μίνι αφιέρωμα στον Σαίξπηρ, -μελοποιήσεις στίχων από τα έργα και τα σονέτα του-, του οποίου φέτος γιορτάζουμε τα 400 χρόνια απ' το θάνατό του, καθώς και τραγούδια-μελοποιήσεις ποιημάτων ελλήνων και ξένων ποιητών, πλαισιωμένα από λίγα αγαπημένα ελαφρά και ρεμπέτικα τραγούδια. Η Αργαλαστή είναι ένα από τα σημεία αναφοράς των Χ.Κ. στις συναυλίες τους και αυτό θα γίνει κατανοητό κατά την εμφάνισή τους.

Ώρα Έναρξης / 21.00
Τιμή Εισιτηρίου / 9 ευρώ

3 Σεπτεμβρίου / Σάββατο

Θύμιος Ατζακάς / «Udopia»

H Udopia είναι η πολυδόνητη χώρα. Εκεί όπου κάποτε ένα ευλύγιστο κομμάτι
αρχαίου ξύλου έτριξε, σταλάζοντας στάλες αρμονίας. Στη χώρα αυτή το ούτι ακούγεται ουτοπικό, άξεστο και δεισιδαιμονικό. Καμπύλο και ευθυτενές μαζί, έρχεται και φεύγει, πάντα απρόσκλητο, μέσα στους αρμούς της δικής μας δυστοπίας.
Η Udopia είναι ένα προφορικό βιο-μουσικό χρονολόγιο δεκαπέντε ετών που
αποτελείται από δέκα σπονδυλωτές ηχοποιητικές αφηγήσεις του Θύμιου Ατζακά,ενορχηστρωμένες για ούτι + σύνολο πέντε μουσικών.

James Wylie / σαξόφωνο, πολίτικη λύρα
Νίκος Παραουλάκης / νέυ
Ηλέκτρα Μηλιάδου / τσέλο, βιόλα ντα γκάμπα
Κώστας Αναστασιάδης / τύμπανα
Δημήτρης Ζαχαράκης / μαρίμπα, κρουστά
Θύμιος Ατζακάς / ούτι
Αυγερινή Γάτση / τραγούδι

Ώρα Έναρξης / 21.00
Τιμή Εισιτηρίου / 9 ευρώ

4 Σεπτεμβρίου / Κυριακή
Fairy Dance

Οι Fairy Dance είναι ένα δίδυμο που αποτελείται από τον Αχιλλέα Τουλούδη και Γεράσιμο Δημοβασίλη. Ατομικά έχουν μια μακρά ιστορία παίζοντας διάφορα μουσικά όργανα και έχουν εμπλακεί σε πολλά διαφορετικά μουσικά είδη στο παρελθόν. οι Fairy Dance γεννήθηκαν το 2013, όπου συναντήθηκαν και άρχισαν να δημιουργούν μουσική μαζί. Από τότε έχουν παίξει σε διάφορα Φεστιβάλ, εκδηλώσεις, σχολεία κλπ και περιστασιακά ενώνονται με άλλους μουσικούς στις παραστάσεις τους.
Η μουσική τους αποτελείται κυρίως από παραδοσιακή κέλτικη μουσική από την Ιρλανδία, τη , τη Βρετανία, αλλά και από Μεσαιωνική και Αναγεννησιακή μουσική παιγμένη με τον δικό τους προσωπικό τρόπο.

Ώρα Έναρξης / 21.00
Τιμή Εισιτηρίου / 7 ευρώ

9 Σεπτεμβρίου / Παρασκευή
Smokin' Blues

Κλασσικό παλιό ακουστικό μπλουζ

Παναγιώτη Δεληγιάννη / Φωνή, Κιθάρα, Φυσαρμόνικα
Δημήτρη Δεμίρη / Κιθάρα
Γιώργο Λεβέντη / Κρουστά
Μάριο Σπηλιωτόπουλο / Μπάσο

Ώρα Έναρξης / 21.00
Τιμή Εισιτηρίου / 7 ευρώ

10 Σεπτεμβρίου / Σάββατο

Νένα Βενετσάνου / Πάνος Δημητρακόπουλος

Μέσα στη μουσική υπάρχει χώρος

Η Νένα Βενετσάνου και ο Πάνος Δημητρακόπουλος μοιράζονται την ίδια αγάπη για όλο το ελληνικό μουσικό ρεπερτόριο αν και εργάζονται σε διαφορετικούς τομείς.
Η Νένα Βενετσάνου είναι η μεγάλη φωνή του Έντεχνου Ελληνικού τραγουδιού, ταλαντούχος συνθέτρια που με τις εκλεκτές της συνεργασίες και τις εκλεπτυσμένες ερμηνείες της εμπλούτισε και ανανέωσε το έντεχνο ελληνικό τραγούδι.
Ο Πάνος Δημητρακόπουλος είναι ο εμπνευσμένος μουσικός που εργάζεται σε βυζαντινές και παραδοσιακές μουσικές στο ψαλτήριο (κανονάκι), καθηγητής αυτού του οργάνου στο Εθνικό Ωδείο , στο Ωδείο Αθηνών και στο τμήμα λαϊκής και παραδοσιακής μουσικής της Ηπείρου.
Μέσα από τον Μουσικό Μαίανδρο του Ελληνικού τραγουδιού οι δύο καλλιτέχνες παρουσιάζουν την εξέλιξη της Ελληνικής μελωδίας μέχρι σήμερα.

Ώρα Έναρξης /21.00
Τιμή Εισιτηρίου / 9 ευρώ

11 Σεπτεμβρίου / Κυριακή

Νίκος Σπανός (κόντρα τενόρος) / Νίκος Ζαφρανάς (πιάνο)

Ρεσιτάλ Κλασσικού Τραγουδιού
α΄μέρος

Ο σπουδαίος κόντρα τενόρος Νικόλας Σπανός έρχεται στη Μονή Πάου για μία μοναδική συναυλία στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2016. Στις αποσκευές του, εκτός από την μαγική και τόσο σπάνια φωνή του και τις πλούσιες περγαμηνές για το έργο του, ένα ζηλευτό ρεπερτόριο που σπάνια έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε σε χώρους μη συναυλιακούς. Από τα μεγάλα Concert Hall στις αποθήκες του Παλαιού Ελαιουργείου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όποιος τον ακούσει να τραγουδά δεν πρόκειται να τον ξεχάσει ποτέ.
Ο διακεκριμένος πιανίστας Νίκος Ζαφρανάς, τον συνοδεύει με μοναδική ευαισθησία και μέτρο, άριστη τεχνική και σπάνια τρυφερότητα.

Μουσικά Σύνολα Π.Θ.(ομάδα φωνητικής έκφρασης)/

Θόδωρος Κοτεπάνος (πιάνο)

Τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι
β' μέρος

O Θόδωρος Kοτεπάνος σπούδασε μουσική στην Aθήνα, στο Εθνικό Ωδείο με την Ασπασία Κανατσούλη, την Κρινώ Καλομοίρη και τη Νέλλη Σεμιτέκολο, καθώς επίσης θεωρητικά με τους Λεωνίδα Ζώρα και Γιάννη Α. Παπαϊωάννου. Συνέχισε στο Παρίσι με δασκάλους στο πιάνο τους Ventsislav Yankoff, Jacques Rouvier και Jean-Claud Pennetier. Eίναι κάτοχος ενός 1ου βραβείου πιάνου του Eθνικού Ωδείου του Παρισιού, καθώς και δύο βραβείων στους διεθνείς διαγωνισμούς του Epinal και της Aθήνας (Maria Callas). Oι μουσικές του σπουδές που επεκτάθηκαν σε πολλούς τομείς, όπως ανώτερα θεωρητικά, αισθητική, ηλεκτρο-ακουστική μουσική, εκκλ. όργανο, διεύθυνση ορχήστρας κ.ά., προετοίμασαν την πολύπλευρη παρουσία του στον ελληνικό μουσικό χώρο μετά την επιστροφή του, το 1991. Πέρα από την εκλεκτική σολιστική του δραστηριότητα ασχολείται κυρίως με τη συνοδεία του τραγουδιού και την ενορχήστρωση. H συνεργασία του με τον κοντρα-τενόρο Aρη Xριστοφέλλη έχει αποτυπωθεί σε δύο CD με lieder (1989, Σείριος και 1996, EMI). Συνεργάστηκε από το 1987 με το Mάνο Xατζιδάκι ως πιανίστας, ενορχηστρωτής και βοηθός του. Έκτοτε είναι αναρίθμητες οι συμμετοχές του στη δισκογραφία και τη μουσική σκηνή της σύγχρονης ελληνικής δημιουργίας.

Μουσικά Σύνολα

Ώρα Έναρξης / 21.00 Τιμή Εισιτηρίου / 9 ευρώ

"Αλιεύοντας" την είδηση