Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΜΟΥΣΙΚΗ » Pelion Rivers live στο Selina στη Μακρινίτσα
Pelion Rivers live στο Selina στη Μακρινίτσα

Pelion Rivers live στο Selina στη Μακρινίτσα

Την Πρσκευή 27 Σεπτεμβρίου στη Μακρινίτσα ο μουσικός με την αγγλόφωνη folk μουσική, στην πρώτη του εμφάνιση στην περιοχή.
Μια φωνή, μια κιθάρα και μουσική να ρέει..Αυτό μας υπόσχεται ο Pelion Rivers , που αν και Αθηναίος, έχει το ταιριαστό όνομα για εμφάνιση στο βουνό των Κενταύρων. Η άφιξη αυτή που περίμενε να λάβει χώρα καιρό τώρα, μας φέρνει τον ταλαντούχο μουσικό με το solo project του Pelion Rivers την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου λίγο πάνω από το Βόλο.
Ο άγγελος Αϊβάζης, όταν δε διασκευάζει με διασκεδαστικό τρόπο επιτυχίες ως frontman των Jaguar Bombs και δε μαγεύει το κοινό στο πλάι της Μαρίζας Ρίζου, παίζει με την κιθάρα του αγγλόφωνο folk ως Pelion Rivers. Η σύντομη σχετικά πορεία του είναι αρκετά ελπιδοφόρα και έχει κινήσει την περιέργεια των φιλόμουσων. Μια ‘ασυμβίβαστη' και κάπως απρόβλεπτη εκδοχή του πολυπράγμονα καλλιτέχνη, που έχει εμφανιστεί με και δημιουργεί σταθερά φήμη ως εναλλακτική πρόταση στα εγχώρια .
Με τον υποδεχόμαστε στην πρώτη του solo εμφάνιση στο Πήλιο, σε ένα ακουστικό σετ από κομμ του που σηματοδοτούν τη φθινοπωρινή μετάβαση στο εσωτερικό του εστιατορίου.

Στο χώρο του Selina πραγματοποιείται η “What is Music for You?” σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή ιορτή της Μουσικής και το δίκτυο επαγγελματιών Doitforme.eu με επιλεγμένα έργα φωτογράφων της περιοχής.

Ελεύθερη είσοδος για όλους τους επισκέπτες- στο χώρο λειτουργεί όλες τις ώρες bar και τα βράδια Παρασκευή, Σάββατο και εστιατόριο με επιλεγμένες γεύσεις από το σεφ Πέτρο Παπαναγιώτου, ανοικτό για όλους τους επισκέπτες.

Πληροφορίες / κρατήσεις 2428099516 , reception.centavrus@selina.com

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση