Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΜΟΥΣΙΚΗ » Οι Brandy Σουαρέ στην Άφησσο
Οι Brandy Σουαρέ στην Άφησσο

Οι Brandy Σουαρέ στην Άφησσο

 

Σάββτο 6 Αυγούστου στις 6.00 το πόγευμα δίπλα στην ,το γνωστό, καταπληκτικό Βολιώτικο μουσικό συγκρότημα Brandy Σουαρέ, θα μας κρατήσει συντροφιά με γνωστές τους επιτυχίες που όλοι κάποια στιγμή σιγοτραγουδάμε ,στη φιλόξενη Καλληφτέρη στην Άφησσο

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η μουσικοθεραπεία μπορεί να απελευθερώσει τον άνθρωπο από τη σωματική ένταση, να καταπολεμήσει το άγχος, να τονώσει την αυτοπεποίθηση και να προωθήσει την αυτοέκφραση και την δημιουργικότητα. Όταν αυτή δε, συνδυαστεί με χορό και λίγο brandy… τότε η θεραπεία είναι εγγυημένη.

Έτσι λοιπόν, οι Brandy Σουαρέ έρχονται με μια ‘'γιατρικό'', όπου και οι ίδιοι χρησιμοποιώντας την μέθοδο της μουσικοθεραπείας στους εαυτούς τους, είναι έτοιμοι πλέον ψυχολογικά να μοιραστούν μαζί μας ιστορίες και εμπειρίες βγαλμένες από τη ζωή! Να μας μιλήσουν μέσα από τα τραγούδια τους για αληθινούς έρωτες, πάθη, απιστίες, βόλτες μες στα χρώματα, εποχές, πολύτιμες συμβουλές, , λεφτά, γκάφες, των 30, αλλά και απλές καθημερινές απολαύσεις όπως ένα παγωτό καϊμάκι!

Στόχος της ς είναι να φύγουν όλοι με καλύτερη διάθεση απ' ότι ήρθαν. Και για όση ώρα διαρκέσει η ‘'μουσικοθεραπεία'' να ξεχαστούν από τα καθημερινά προβλήματα και να δουν τη ζωή με μια πιο αισιόδοξη ματιά! Να απολαύσουν το ποτό τους , να χορέψουν , να τραγουδήσουν μαζί τους, και να μην διστάσουν γι' αυτό.

Οι Brandy Σουαρέ δημιουργήθηκαν τον χειμώνα του 2012 από αξιόλογους μουσικούς με μεγάλη στον χώρο και συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες.

Ξεκίνησαν να παίζουν και να εδραιώνουν τη θέση τους, με επιτυχημένες εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, έχοντας μοιραστεί την σκηνή με τον Πάνο Μουζουράκη.

Ύστερα από τρία χρόνια επιτυχημένης ς, κλείνουν τον κύκλο τους ως αμιγώς cover band και κυκλοφορούν το πρώτο τους album με τίτλο “Παγωτό καϊμάκι”, έχοντας την τιμή να έχουν και την συμμετοχή του Πάνου Μουζουράκη στο τραγούδι με τίτλο “Τραγούδι παλιακό”.

Οι στίχοι τους είναι εμπνευσμένοι από απλά, καθημερινά, χαρούμενα αλλά και αστεία πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας, ενώ η μουσική τους δέχεται εμφανείς επιρροές από αγαπημένα τους είδη όπως το swing ,το latin και η funk, με πολλά jazz στοιχεία.

Πρόκειται για μία πολύ ιδιαίτερη μπάντα όπου στις εμφανίσεις της καλλιεργείται επιμελώς το ρετρό στοιχείο, ισορροπώντας στις αρχές του παλιού τραγουδιού και στον μοντέρνο ήχο, ενώ με την ίδια συνταγή δημιουργούν πρωτότυπες εκτελέσεις σε γνωστές μελωδίες προκαλώντας ευχάριστες εκπλήξεις που ξεσηκώνουν!!!

Συμμετέχουν :

Σοφία Νάσσιου – Φωνή

Δημήτρης Νάσσιος (κιθάρα – φωνή ),

Θανάσης Γατής (κλαρινέτο – σαξόφωνο),

Κώστας Χαλάτσης (μπάσο)

Άγγελος Τσιριγωτάκης (τύμπανα )

Ευκαιρία λοιπόν ,να τραγουδήσουμε , να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε παρέα με τους Brandy Σουαρέ. 

Αφήστε την εβδομάδα να τελειώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ,με μια μέρα που θα την θυμάστε για πάντα.

Ένα live αφιερωμένο σε όλους εσάς που συμμετέχετε παρέα μας σε ό,τι οργανώνουμε…

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση